Cultura

Exposició

El Taller de Cistelleria Terapèutica inaugurarà, avui, l'exposició «Teixim per la salut mental»

El taller de cistelleria és una de les activitats que es realitzen setmanalment al servei social especialitzat per a persones que tenen un trastorn mental sever

Per Redacció

Cartell de l'exposició que es podrà visitar a l'Espai El Pati del Centre Cultural
Cartell de l'exposició que es podrà visitar a l'Espai El Pati del Centre Cultural | Cedida

El Taller de Cistelleria Terapèutica del Club Social de l’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles inaugurarà, aquesta tarda, l’exposició "Teixim per la salut mental" al Centre Cultural. L’acte començarà a les 19:30 hores a la sala d’actes amb una valoració de les activitats del curs. Posteriorment, es presentaran els treballs exposats a l'Espai El Pati. 

El taller de cistelleria és una de les activitats que es realitzen setmanalment al servei social especialitzat per a persones que tenen un trastorn mental sever que ofereix l’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles des del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils. Aquest club social es va obrir el desembre del 2020 amb l’objectiu de promoure l’autonomia personal, la socialització, la inclusió socio-comunitària i la qualitat de vida del col·lectiu. Durant les diferents sessions del taller, que aquest curs s’ha ofert per primera vegada a Cambrils, les persones participants han après a treballar i realitzar diverses tècniques.

L’exposició, que es podrà visitar fins el 13 d’octubre de dilluns a divendres de 9 a 21h, està formada per 19 cistells realitzats per les persones participants, a més d’imatges de persones amb trastorns de salut mental amb el seu relat de vida i fotografies del taller amb escrits sobre els beneficis de la cistelleria terapèutica. 

Les persones participants en l’exposició són Isabel Carmona Huertas, Francisco, Sergi Valls Serón, Maria Carmen Algar Chicano, Rosa Maria, Antonio Gómez Garcia, Alberto, Juan Manuel Salvadó Pozón, Júlia Fabregas Ciurana, Asael Rodríguez Díaz i Tatiana. 

Comenta aquest article