Cultura

Art

Destacada presència d'artistes cambrilencs a la desena edició del Montbriart (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

L’art cambrilenc hi va ser molt present en múltiples disciplines i els artistes locals van exposar la seva obra

Per Redacció

Imatge d'un dels carrers que van acollir el Montbriart, aquest passat cap de setmana
Imatge d'un dels carrers que van acollir el Montbriart, aquest passat cap de setmana | Cedida
Els carrers de Montbrió es van tornar a omplir d’art, aquest cap de setmana, amb les obres d’una vuitantena d’artistes en la desena edició del Montbriart – Mostra d’Arts Visuals. Malgrat la pluja de dissabte, milers de persones van participar en aquesta mostra artística montbrionenca que aquest any ha penjat ja el cartell dels 10 anys, com s’encarregaven de destacar dos grans pastissos col·locats als carrers del poble.
 
L’artista convidada aquesta any ha estat la pintora de Pratdip, Carme Massa, que va exposar la seva obra a l’Ajuntament, mentre que la resta d’artistes ocupaven cases i portals i diferents carrers de la població. 
L’art cambrilenc hi va ser molt present en múltiples disciplines i els artistes locals van exposar la seva obra. El David Callau va ser l’artista convidat el 2019 i aquest any tampoc va faltar a la seva cita a Montbrió, i més després que aquest any ha inaugurat a la població l’escultura d’homenatge als Gegants.
 
Nuri Mariné, Marta Fàbregas, Roser Coma (Pintamones), Alberto Insa, Dera Wells, Carla Garcia, Anna Barrena, Jesús Tapia, Art Ceramic Cambrils i Artferrotort van exposar els seus treballs. També la Vanessa Albiol va tenir un espai per exposar els seus projectes de cara als nens. També es van fer tallers de diverses matèries relacionades amb l’art, exhibicions artístiques i una xerrada sobre retrat urbà.

Comenta aquest article

Galeries relacionades