Informació general

Educació

Els alumnes tornen a l'escola, enguany, més aviat que mai

A nivell local, una de les grans novetats és l'estrena del nou edifici d'Educació Infantil del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que s'ha construït al pati de l'edifici de La Salle

Per Redacció

Entrada d'alumnat d'Educació Infantil amb els seus pares i mares al nou edifici del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer
Entrada d'alumnat d'Educació Infantil amb els seus pares i mares al nou edifici del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer | Berta Ruiz

Aquest matí s'ha iniciat el curs escolar 2022-2023, enguany, amb una tornada més aviat que mai. De bon matí, els escolars cambrilencs d'Educació Infantil i d'Educació Primària han acudit als seus centres escolars. El proper dimecres 7 de setembre ho faran els alumnes d'Educació Secundària. A falta de les dades definitives –que encara ha de facilitar el Departament d'Educació de l'Ajuntament–, una de les grans novetats a nivell local és l'estrena del nou edifici d'Educació Infantil del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que s'ha construït al pati de l'edifici de La Salle. L'alumnat d'Educació Infantil d'aquest centre ja ha anat accedint a les noves instal·lacions, els més petitons –de P3– amb un horari esglaonat.

Jornada intensiva durant el mes de setembre

L'avançament del curs escolar va acompanyat de l'establiment de la jornada intensiva durant el mes de setembre. Així, els alumnes tindran horari lectiu de 9 a 13.00 hores, després serà l'espai de migdia i menjador i per completar l'horari fins a les 16.30 hores s'oferirà lleure gratuït per a les famílies. Aquest horari serà als centres públics, mentre que a l'escola concertada –com és el cas del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer– s'allargarà fins les 17 hores de la tarda. Aquesta darrera hora tindrà un caràcter més lúdic. A partir del mes d'octubre l'horari lectiu habitual ja serà complet.

A dalt, imatge d'una de les noves aules d'Educació Infantil del col·legi Vidal i Barraquer. A sota, entrada d'alumnat de Primària (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article