El Cambrils Unió s'imposa a la Canonja en el sisè partit amistós de la pretemporada

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió i la Canonja | Lluís Rovira i Barenys

Futbol - Partit de pretemporada

Cambrils Unió 3 - Canonja 1

Alineació: Alex Ruiz, Aguero, Paul Fernández, Roger Cunyat, Ikaro, Menacho, Ivan Martínez, Rubio, Marigot, Marc Benito i Ramon Lladó (Edgar, Camilo, Miki, Adrià Morales, Pau Prados).

Gols: 1-0 m.6 Marigot; 1-1 m.25; 2-1 m.32 Marc Benito; 3-1 m.66 Miki (P)

Victòria per 3 a 1 del Cambrils Unió en el sisè partit amistós de la pretemporada disputat contra la Canonja, equip de la Segona Catalana. En aquesta ocasió, el Cambrils pràcticament va presentar l'equip complet –setze jugadors– i només van faltar Aleix Llobet i Cholo. En el moment en què l'àrbitre va xiular l'inici del partit va descarregar una tempesta de trons, llamps i pluja. Als deu minuts aturava el joc i cridava als dos delegats per indicar-los una possible suspensió del partit, però finalment, el partit va seguir endavant. En el minut 6 de joc i en plena tempesta, Marigot va aprofitar una passada de Lladó per marcar l'1 a 0. Poc a poc, la Canonja va pressionar i va aconseguir l'empat en el minut 25 amb un xut ajustat al pal dret. A partir d'aquí, el Cambrils Unió va reaccionar i, en el minut 32, un passe en profunditat de Pau Fernández a Marc Benito va ser aprofitat per colar la pilota per damunt del porter i anotar el 2 a 1. Ja en el minut 44 claríssima ocasió de Lladó –sol davant del porter– però el xut li va marxar molt alt.

Ja en el segon temps es va veure més joc i una millor triangulació de la pilota per part dels dos equips i amb ocasions de gol. Tot i això, en aquest temps només es va veure un gol més. En el minut 66, Marc Benito es va internar dins de l'àrea on el van fer caure. El penal va ser transformat en gol per Miki que va fer un xut ras i per la dreta. A partir d'aquí, el marcador ja no es va moure més. Amb aquest triomf, el balanç de la pretemporada, fins ara, és de dues victòries, un empat i tres derrotes.

Triomf del Cambrils Unió B en el primer partit de la pretemporada

Per altra banda, el Cambrils Unió B es va desplaçar, el passat dissabte a la tarda a Bonavista, on va jugar el seu primer partit amistós de la pretemporada. Els cambrilencs es van imposar per un resultat de 0 a 2.