Societat

Solidaritat

«Deixa't prendre el pèl» torna el 18 de setembre per recaptar fons pel servei d'oncologia pediàtrica de la Vall d'Hebron

Entre les 10 i les 14 hores, al Port, més de 50 professionals de la barberia i de la perruqueria tallaran i pentinaran el cabell amb un objectiu solidari

Per Redacció

Imatge de l'edició de l'any passat de "Deixa't prendre el pèl"
Imatge de l'edició de l'any passat de "Deixa't prendre el pèl" | Berta Ruiz

El proper diumenge 18 de setembre tindrà lloc la sisena edició de l'acte solidari "Deixa't prendre el pèl". Entre les 10 i les 14 hores, al Port, més de 50 professionals de la barberia i de la perruqueria tallaran i pentinaran el cabell amb un objectiu solidari: recaptar fons per al servei d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron. També hi haurà professionals de l’estètica que faran la manicura i massatges. A més, es comptarà amb serveis de perruqueria canina per posar guap@ la teva mascota; el Club de Rem Cambrils realitzarà passejades en barca pel Port; hi haurà tastets de Crossfit a càrrec de Tiburon Crossfit i els Timbalers de la Farnaca animaran la matinal. També es comptarà amb la visita de les participants a la Fancy Women Bike Ride de Cambrils. El mateix diumenge al Port s'instal·laran paradetes solidàries, photocall, música en directe, servei de bar i degustacions, sorteigs, entre d’altres.

Obsequi d'unes ulleres de "realitat millorada"

Els serveis de barberia, perruqueria, estètica, passejades en barca i tastet de crossfit es faran per cita prèvia comprant els tiquets a través de la web www.deixatprendreelpel.com. Amb la compra dels tiquets dels serveis del Deixa’t prendre el pèl, es regalaran unes ulleres de "realitat millorada" que es podrà recollir el dia de l’esdeveniment. Des d’ahir també es poden comprar les ulleres a diferents establiments de Cambrils a un preu de 2€.

Els establiments on es poden adquirir són: Oficina de Turisme de Cambrils, Òptica Alain Afflelou Cambrils, Òptica Gemma Salas, Òptica Art Visual, Vistaoptica Cambrils, Òptica Rovira Barenys, Òptica Cambrils, Llibreria Carlin, Licors Morell, Fruiteria Ca la Victòria i Barberia Javi Torrente.

Iniciativa impulsada l'any 2016

Aquesta iniciativa solidària va sorgir l’any 2016, impulsada pel barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de companys de professió amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils. L’objectiu inicial va ser ajudar en un cas de càncer infantil al municipi. En el total de les cinc edicions anteriors, "Deixa’t prendre el pèl" ha recaptat a Cambrils més de 96.000€ que s’han destinat a projectes relacionats amb el càncer infantil i les malalties neurodegeneratives de l’etapa infantil.

Construcció de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron

Els diners recaptats en aquesta sisena edició aniran adreçats a la construcció de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Darrere d’aquest projecte hi han les fundacions A.Bosch, Aladina i Small que s’han unit per recaptar fons i poder transformar aquesta àrea de l’hospital de la Vall d’Hebron en un entorn més adequat i accessible durant el temps que els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies hagin d’estar hospitalitzats. La inversió total d’aquest projecte és de 6.172.432,40 euros i en l’actualitat es porten recaptats 5.400.000,00 euros.

Més informació del projecte #realitat millorada a https://realidadmejorada.org/