Esports

Futbol

El Cambrils Unió empata al camp de la Pobla de Mafumet B en un nou partit de pretemporada

Cinquè partit amistós de pretemporada jugat aquest passat dissabte a la tarda al camp de la Pobla de Mafumet B, equip de la Segona Catalana, i que va acabar amb empat a un gol

Per Ferran Tuset

La Pobla de Mafumet B i el Cambrils Unió es van ebfrontar, aquest passat dissabte a la tarda, a l'estadi municipal de la Pobla de Mafumet
La Pobla de Mafumet B i el Cambrils Unió es van ebfrontar, aquest passat dissabte a la tarda, a l'estadi municipal de la Pobla de Mafumet | Ferran Tuset

Futbol                                 Partit de pretemporada

Pobla de Mafumet B 1 - Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Agüero, Pol Fernández, Camilo, Aleix Llobet, Pau Prados, Mati, Rubio, Marigot, Miki i Ikaro (Joel Alexis, Álex Ruiz, Ivan Martínez, Adrià Morales, Ramon Lladó, Kebir, Ivan Ramos i Joan Carbasa).

Gols: 1-0 m. 37; 1-1 m. 61 Ramon Lladó.

Cinquè partit amistós de pretemporada jugat aquest passat dissabte a la tarda al camp de la Pobla de Mafumet B, equip de la Segona Catalana, i que va acabar amb empat a un gol. En els cinc partits fins ara disputats, el balanç és d'una victòria, un empat i tres derrotes.
El Cambrils, per diferents circumstàncies, es va presentar amb 14 jugadors de la plantilla ( en feien falta cinc), 3 jugadors a prova i 2 juvenils.
El partit va ser bastant fluix per part de tots dos equips, i, pel que fa al Cambrils Unió, el tàndem Benito-Sanchez Barroso, hauran de lluitar de valent per redreçar el joc de l'equip per encarar amb un mínim de garanties la propera temporada, tot i que tan sols es porten dues setmanes d'entrenament.
El Cambrils Unió va disposar de una doble i claríssima ocasió, als tres minuts de l'inici del partit, en la que Marigot es va trobar sol davant el porter que va evitar el gol. El refús va anar als peus de Rubio que va estavellar la pilota al travesser. Poc a poc es va anar perdent el domini i la Pobla, en l'única vegada que xutava a porta en tot el primer temps, aconseguia marcar al minut 37 aprofitant un contraatac.

En el segon temps tot va continuar igual i els dos equips van aprofitar per fer bastants canvis de jugadors. El Cambrils Unió aconseguia l'empat al minut 61 després que Ikaro va córrer tota la banda esquerra, va centrar i Ramon Lladó va marcar amb un globus per sobre el porter. El Cambrils va tirar dugues vegades a porta per tan sols una la Pobla.

Comenta aquest article