Societat

Comerç

Satisfacció dels comerciants de la Unió de Botiguers en la darrera edició de la Fira Rebaixes

Tant dissabte com diumenge es van muntar un total de 43 parades corresponents a 35 comerços associats al llarg d'un tram de la façana marítima del Port

Per Berta Ruiz

Aspecte de la Fira Rebaixes, el passat dissabte
Aspecte de la Fira Rebaixes, el passat dissabte | Berta Ruiz

La Unió de Botiguers va organitzar, aquest passat cap de setmana, una nova edició de la Fira Rebaixes. Tant dissabte com diumenge es van muntar un total de 43 parades corresponents a 35 comerços associats al llarg d'un tram de la façana marítima del Port. Els clients que es van acostar als estands van poder comprar i remenar productes de tot tipus com roba, roba de bany, calçat o decoració, entre d'altres, a uns preus més econòmics.

La dinamitzadora comercial de la UB, Sílvia Coll, ha fet una valoració força positiva a revistacambrils.cat, destacant principalment la bona afluència de gent durant la jornada de dissabte. "La valoració és molt positiva, la fira ha anat molt bé i sobretot el dissabte; el diumenge va ser una mica més fluix tot i que també hi va haver força gent sobretot cap al vespre. La gent està contenta de com s'ha treballat, però en global l'edició del passat mes de juliol va anar millor".

Diferents imatges de la Fira Rebaixes, el passat dissabte a la tarda (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article