Esports

Vòlei platja

Les parelles Kliokmanaite-Puri i Carrodeguas-Edwards, campiones de Catalunya de Vòlei Platja

La platja del Regueral ha acollit, aquest cap de setmana, la final del Vichy Catalan Volei Tour - Campionat de Catalunya (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Per Redacció

Un moment de la final femenina, disputada ahir a la tarda a la platja del Regueral
Un moment de la final femenina, disputada ahir a la tarda a la platja del Regueral | Kërzops

La platja del Regueral va coronar, ahir a la tarda, als nous campions de Catalunya de Vòlei Platja 2022. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i Elio Carrodeguas i Dexter Edwards en la masculina, es van alçar amb el títol després de guanyar les respectives finals de l’última prova del Vichy Catalan Volei Tour. La competició es va iniciar amb una fase prèvia disputada durant la jornada de dissabte; ahir al matí van tenir lloc els partits de semifinals i, a la tarda, les finals.

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite guanyen per quarta vegada el títol de campiones de Catalunya, premi que ja havien assolit en les edicions de 2013, 2014, 2020. Aquesta vegada, la lituana i l’estoniana, es van trobar a la gran final amb Ester Ribera i Elena Peinador, que no els van posar les coses fàcils. Els dos inicis de set van estar molt igualats, amb repartiments constant de punts per a les dues parelles, però les actuals campiones van prémer l’accelerador al final dels sets i van poder tancar la final amb un 2-0.

Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, campions en categoria masculina

Mateixa tònica la viscuda a la final masculina on tots els protagonistes eren tarragonins. Elio Carrodeguas i Dexter Edwards –que aquest any han jugat a pista al CV Sant Pere i Sant Pau–, es van proclamar per primera vegada campions de Catalunya de Vòlei Platja després de guanyar a la gran final a Carlos Mora i Oscar Aliseda, jugadors del CEVOL Torredembarra. El primer set va finalitzar amb un marcador 21-17 en favor de Carrodeguas-Edwards, mentre que en el segon set Mora-Aliseda van tenir opcions de forçar el tercer parcial, però finalment el set va caure del costat de Carrodeguas-Edwards en el 23-21.

Kadri Puri i Elio Carrodeguas, premi "Parella perfecta"

La tercera posició femenina va ser per a Marta García i Julia Garrido, en categoria femenina, mentre que Ferran Serra i Eric Estalella van ocupar el tercer calaix del podi en la masculina. El premi ‘Parella perfecta’ que entrega Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig va ser per a Kadri Puri i Elio Carrodeguas. Les parelles campiones, a part del títol i els trofeus, també van rebre un premi especial de part de Vichy Catalan que els obsequia amb una estada per a dues persones al balneari que la marca té a Caldes de Malavella.

A l’entrega de premis van ser presents Enric Daza, alcalde accidental Cambrils; Natalia Pleguezuelos, regidora d’Esports; Alfredo Clua, regidor de Recursos Humans; Raúl Ciprés, de Creativalab, agència de comunicació de Vichy Catalan; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Amb aquesta última prova, on s’han proclamat els nous campions de Catalunya de Vòlei Platja, es posa punt i final al Vichy Catalan Volei Tour 2022, que ha tingut un total de vuit proves que han passat per Vilanova i la Geltrú, Mataró, Torredembarra, Tarragona, Cunit, Badalona, Empuriabrava i la gran final de Cambrils, i en el que han participat més de 430 parelles.

Comenta aquest article

Galeries relacionades