Esports

Esports

Vòlei platja, cicling solidari i marxa aquàtica, les cites esportives d'un intens cap de setmana d'activitats

Dissabte i diumenge hi haurà vòlei platja; dissabte els Pedals Non Stop i diumenge al matí, la disputa de la I Copa Catalana i la tercera Trobada Vila de Cambrils de Marxa Aquàtica

Per Redacció

Imatge de la 7a edició dels Pedals Non Stop, l'agost de 2019
Imatge de la 7a edició dels Pedals Non Stop, l'agost de 2019 | Berta Ruiz

Intens cap de setmana esportiu a Cambrils amb la disputa de diferents esdeveniments. Per un costat, tant dissabte com diumenge es disputarà a la platja del Regueral, la final Vichy Catalan Volei Tour - Campionat de Catalunya. Hi competiran les 16 millores parelles –en categories masculina i femenina– del rànquing català. Durant la jornada d'avui es disputaran la fase prèvia i demà diumenge al matí tindrà lloc les semifinals del torneig. A la tarda, a les 18 hores, es disputarà la final en la categoria femenina i, tot seguit, serà el torn de la categoria masculina.

Pedals Non Stop contra el càncer infantil

Per altra banda, el passeig de les Palmeres, serà l'escenari aquesta tarda de la 8a edició de l'esdeveniment solidari Pedals Non Stop. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, la iniciativa pretén tornar a recaptar fons en favor de la investigació del càncer infantil. Es preveu que l'activitat comenci a les 17.30 hores, tot i que es permet l'accés a partir de les 16 h. L'esdeveniment tindrà una durada d'unes quatre o cinc hores, segons va avançar l'organització. Igual que en les altres ocasions, també hi haurà una zona d'avituallament, i compta amb el suport del Patronat de Turisme i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils.

I Copa Catalana i la tercera Trobada Vila de Cambrils de Marxa Aquàtica

L'altra cita esportiva del cap de setmana serà la disputa de la I Copa Catalana i la tercera Trobada Vila de Cambrils de Marxa Aquàtica, el diumenge a la platja del Regueral. La prova està organitzada pel Centre Excursionista Cambrils, pertanyent la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament. La recepció i l'entrega de dorsals a la platja del Regueral serà a les 8 h, a les 8.45 h hi haurà una sessió d'entrenament conduïda per monitors i a les 9 h s'iniciarà tant la competició de la Copa Catalana com de la tercera Trobada Vila de Cambrils. Se succeiran les diferents modalitats i, finalment, a les 13 h aproximadament, tindrà lloc la cerimònia d'entrega de medalles. Les inscripcions per ambdues proves ja estan obertes.

Comenta aquest article