Esports

Pedals Non Stop

A cop de pedal contra el càncer infantil

Prop de mig miler de persones van pedalar, ahir, en la 8a edició de l'esdeveniment esportiu i solidari Pedals Non Stop per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Per Berta Ruiz

Imatge de la 8a edició dels Pedals Non Stop, ahir a la tarda, al Port
Imatge de la 8a edició dels Pedals Non Stop, ahir a la tarda, al Port | Berta Ruiz

Prop de mig miler de persones van pedalar, ahir, en la 8a edició de l'esdeveniment esportiu i solidari Pedals Non Stop per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia –la darrera edició es va fer l'any 2019 al passeig de les Palmeres–, la trobada d'ahir va canviar la seva ubicació –es va situar al passeig Marítim davant del Port– i va incrementar el nombre de bicicletes estàtiques. En aquesta ocasió, es van instal·lar un total de 400 bicicletes i més de 400 persones van pedalar contra el càncer infantil. De fet, des de l'organitzaciói ja es va anunciar que aquesta seria l'activitat de cycling més gran de Catalunya i la segona d'Espanya, sent l'única que té caire solidari.

L'activitat de cycling va tenir una durada d'unes cinc hores. L'accés a l'espai es va poder fer a partir de les 16 hores, mentre que la sessió es va iniciar cap a les 17.30 hores. Els participants van poder pedalar fins passades les 21 hores. L'expectació de públic al voltant de l'activitat esportiva i solidària també va ser molt notòria, ja que la nombrosa gent que passejava pel passeig va poder seguir l'espectacle. Pel que fa a la recaptació econòmica, aquesta es donarà a conèixer properament.

Queixes de veïns i establiments propers

El canvi d'ubicació d'enguany però, no va ser del grat d'alguns veïns, comerciants i establiments propers a la zona. Alguns d'ells han fet arribar la seva queixa a revistacambrils.cat motivada principalment pel volum de la música de l'esdeveniment, així com pel bloqueig de la zona central del passeig Marítim. Segons han manifestat, famílies amb canalla o gent gran van haver de marxar dels seus domicilis pel malestar que els ocasionava el fort volum de la música.

Comenta aquest article

Galeries relacionades