Societat

Festa Major

La Fira del Disc i l'Aplec de Sardanes, primers actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí aquest cap de setmana

La Fira del Disc s'allargarà fins el proper dilluns; l'Aplec de la Sardana se celebrarà avui al parc del Pescador, mentre que la Fira Rebaixes es farà tant dissabte com diumenge

Per Redacció

Imatge de la Fira del Disc en l'edició de l'any passat, a finals d'agost
Imatge de la Fira del Disc en l'edició de l'any passat, a finals d'agost | Berta Ruiz

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Per un costat, durant tot el cap de setmana i fins el proper dilluns 29 d'agost, la plaça de Mossèn Joan Batalla acollirà una nova edició de la Fira del Disc. De les 10 a les 23 hores, hi haurà diferents estands relacionats amb el col·leccionisme musicals i s'hi podran trobar vinils, Cd's, marxandatge, llibres, Dvd, entre d'altres. La gent podrà comprar, remenar, intercanviar i vendre tot aquest tipus de peces musicals.

Aplec de la Sardana al parc del Pescador

D'altra banda, aquesta tarda al parc del Pescador, tindrà lloc el 40è Aplec de Sardanes de Cambrils. Després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia de la covid-19, es recupera aquesta activitat sardanística que comptarà amb les cobles La Principal de Tarragona, la Cobla Reus Jove i els Amics de la Sardana de Cambrils. Les ballades seran a les 18.30 hores i a les 22.30 hores.

Fira Rebaixes al Port

Paral·lelament, aquest cap de setmana també hi haurà una nova cita comercial. La Unió de Botiguers organitza, tant dissabte com diumenge, la Fira Rebaixes al Port. Com cada darrer cap de setmana d'agost, els botiguers participants muntaran les seves carpes amb tot tipus de productes com roba, roba de bany o calçats.

Comenta aquest article