El Cambrils Unió pateix una nova derrota per 4 a 0, aquest cop al camp de la Pobla de Mafumet

La Pobla, equip de la Tercera Divisió, va dominar tot el partit tot davant un Cambrils Unió que continua en construcció

Imatge del partit que van disputar aquest passat dissabte el Cambrils Unió i el Riudoms | Lluís Rovira i Barenys

Futbol            Partit de pretemporada

Pobla de Mafumet 4 - Cambrils Unió 0

Alineació: Álex Ruiz, Agüero, Roger Cunyat, Aleix Llobet, Menacho, Adrián Morales, Rubio, Marigot, Pau Prados, Camilo i Ivan Martínez (Pol Fernández, Marc Benito, Ikaro, Matías, Kabir, Lladó i Edgar)

El Cambrils Unió va disputar un nou partit de pretemporada, ahir al camp de la Pobla de Mafumet, equip de la Tercera Divisió. El partit es va saldar amb un nou 4 a 0 en contra, tal i com ja ha succeït en dos partits més d'aquesta pretemporada del Cambrils Unió.

La primera part va oferir un bon joc, amb domini de la Pobla però amb un Cambrils Unió ben posicionat al camp. Cal destacar la bona primera part que va jugar el central Pol així com dos grans gols aconseguits per la Pobla de Mafumet, el primer, al minut 39, de falta directa i el segon, al minut 42, d'un fort xut des de fora de l'àrea que va fer entrar la pilota a la porteria per la mateixa esquadra.

A la segona part el domini de la Pobla de Mafumet va ser abassegador, amb un Cambrils Unió totalment tancat al seu camp i intentant sortir amb alguna contra. El 3 a 0 va venir d'una rematada de cap després de  servir un córner, al minut 55 de partit. El definitiu 4 a 0 va arribar al minut 65 de partit quan els jugadors locals van culminar una gran jugada dins l'àrea cambrilenca