Societat

Trobada

El grup cambrilenc «Collita del 52» organitza un sopar-sindriada amb més de 50 participants

L'acte principal del grup serà una recepció a l'Ajuntament amb un dinar i festa posterior que tindran lloc el 9 d’octubre

Per Josep M. Panicello

El sopar-sindriada del grup "Collita del 52"
El sopar-sindriada del grup "Collita del 52" | Cedida

Aquest darrer cap de setmana el grup "Collita del 52" ha organitzat una nova activitat. Aquesta vegada ha estat un sopar–sindriada a la fresca, al qual hi van assistir més de 50 persones. En un ambient festiu i de convivència, els participants van poder gaudir d’una agradable nit d’estiu a la terrassa d’un restaurant de Cambrils, acabant amb les postres de la fruita típica d’aquestes dates, la síndria, precedida d’un sopar.

El grup "Collita del 52" ve organitzant activitats pràcticament cada mes des de començament d’any. Fins ara ha fet visites culturals i turístiques, trobades gastronòmiques, una projecció de vídeos d’edicions anteriors de la festa, caminades, etc. i continua amb un seguit de projectes pel que resta d’any. També està present a la xarxes socials i a Youtube, on es poden trobar els reportatges de les trobades i videoclips editats pel grup. Així mateix,edita butlletins digitals amb informacions, seccions com: “Tal com érem i tal com som”, “Imatges per al record”, etc.

La festa principal tindrà lloc diumenge 9 d’octubre amb una recepció a l’Ajuntament a la qual seguirà un dinar i posterior festa en un restaurant local. Es preveu una forta assistència de coetanis i coetànies nascuts l’any 1952.

Aquesta trobada es ve repetint cada 5 anys des del 2002, quan van celebrar els 50 anys, i aglutina un gran nombre de cambrilencs i cambrilenques. En les altres edicions l’activitat se centrava en un sol dia, però enguany, que és quan els i les participants compleixen els 70 anys, s’ha volgut fer una programació extraordinària que es desenvolupa al llarg de tot l’any 2022. El grup "Collita del 52" vol destacar que està obert a tota la població i que qualsevol persona nascuda l’any 1952 hi pot participar lliurement amb una simple trucada al telèfon 600403639.

Comenta aquest article