El Cambrils Unió aconsegueix, davant el Riudoms, la primera victòria de la pretemporada

Els cambrilencs havien patit dues derrotes fins ara, davant la Montanyesa i el Juvenil A del Nàstic de Tarragona, totes dues saldades amb un 0 a 4 en contra

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i el Riudoms | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                Amistós de pretemporada

Cambrils Unió 2 - Riudoms 0

Alineació: Álex Ruiz, Aleix Llobet, Pol, Fernández, Camilo, Ikaro, Menacho, Adrià Morales, Rubio, Marigot, Ivan Martínez i Marc Benito (Edgar, Lladó, Matías, Roger Cunyat, Pau Prados, Kebir, Agüero, Luna)

Gols: 1-0 m. 24 Marigot; 2-0 m. 75 Rubio.

Tercer partit amistós de pretemporada i primera victòria, després de les dues derrotes amb la Montanyesa (equip de la Tercera Divisió) per 0-4 i el mateix resultat davant el Juvenil A del Nàstic. El Cambrils Unió retrobava la victòria 2-0 i s'imposava al Riudoms (equip de la Segona Catalana).
Benito, continua fent proves i aquest dissabte va disposar de 19 jugadors. alguns ja fitxats i d'altres encara no. El míster va poder fer retocs de posicions per tal de trobar el millor conjunt i poder afrontar amb les màximes garanties el debut a Primera Catalana el proper 2 d'octubre.
En el partit del passat dissabte a la tarda, els primers deu minuts van ser dominats pel Riudoms, que va sortir molt endollat. Però poc a poc, el Cambrils Unió es va anar posicionant i va passar a dominar el partit. Al minut 24 aconseguia el primer gol després que Ikaro corregués tota la banda esquerra, centrés ras i Marigot rematés dins l'àrea petita. El Cambrils Unió va tenir dues altres ocasions, una al minut 7, del mateix Marigot, i una altra al minut 33, de Marc Benito, per tan sols una del Riudoms, al minut 39.

A la segona meitat els dos equips van fer canvis, el Cambrils Unió un total de vuit, i mentre el Riudoms pràcticament no va tirar a porta, el Cambrils Unió va tindre una clara ocasió al m. 55 amb xut de Pau Prados. El segon gol arribava al minut 75 amb una internada per l'esquerra de Marc Benito, centrant dins l'àrea gran on Rubio marcava d'un xut a mitja altura.