Informació general

Concentració

Hi haurà un servei de minibusos llançadora des de Cambrils per assistir a la Passejada per la República a Salou

Es faran tres sortides des de l'aparcament de l'antic LIDL, a les 17 h, a les 17,30 h i a les 18 h

Per Redacció

Cartell de la Passejada per la República
Cartell de la Passejada per la República | Cedida

La Passejada per la República es farà demà 20 d'agost a les 19 h i s'iniciarà al costat de la font lluminosa del passeig Jaume I de Salou. Des de la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat Cambrils, Salou i Vila-seca s'ha posat a disposició de la gent interessada en assistir-hi un servei de minibusos llançadora que farà tres sortides des de l'aparcament de l'antic LIDL, a les 17 h, a les 17,30 h i a les 18 h.

La Plataforma per la Democràcia i la Llibertat denuncia la repressió al moviment independentista que ja afecta a 4.200 persones. Aquest dissabte es comptarà amb la presència de dos d’ells: Joel Muñoz l’informàtic de Vila-rodona a qui la Fiscalia li demana 18 anys de presó; i l’activista Albert Baiges, de Montbrió, citat a declarar a l’Audiència Nacional i multat per un tuit contra la monarquia. També es comptarà amb membres dels col·lectius d’advocats voluntaris que defensen a nombrosos represaliats com són “Juristes per la República” i “Advocats 1-O”.

Vermut per la terra al matí

Demà dissabte 20 d'agost, a partir de les 12 h, el parc del Pescador acollirà el Vermut per la terra!, organitzat pel Casal Popular El Polvorí. Aquesta trobada també comptarà amb la participació d'independentistes represaliats per l'estat espanyol. A banda, aquesta convocatòria es fa com a acte previ a la Passejada per la República de Salou. El vermut comptarà amb música a càrrec de Lavanda Mutante i PD Casal.

Comenta aquest article