Informació general

Successos

Tres persones moren ofegades a la platja dels Capellans de Salou (actualització)

Amb aquestes tres víctimes mortals, són 20 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu

Per Redacció

Imatge de la platja dels Capellans
Imatge de la platja dels Capellans | Cedida

Tres persones van resultar ofegades ahir a la tarda a la platja dels Capellans de Salou, dues d’aquestes mortals. L'avís al telèfon d’emergències 112 es va rebre a les 15:35 hores per un possible ofegament a la platja. Segons la informació inicial, els socorristes van observar un grup de banyistes amb problemes dins l’aigua a la zona de les roques de la platja. Es van adreçar al lloc i van treure tres persones de l’aigua: dues persones majors d’edat, de 60 i 46 anys, i un menor de 15 anys i fill de l’home de 46, tots tres de nacionalitat romanesa. El servei de socorrisme va iniciar les maniobres de reanimació als tres, fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM hi va desplaçar 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat, que van continuar amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar a les tres persones. Malauradament, els dos homes majors d’edat van morir, mentre que el menor d’edat va ser traslladat crític a l’hospital Joan XXIII. Avui, l'endemà dels fets, el noi també ha mort.

La Policia Local va anar al lloc dels fets per fer el desallotjament de la platja i per permetre l’aterratge de l’helicòpter del SEM. Amb aquestes tres víctimes mortals, són 20 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu.

La platja dels Capellans és una platja vigilada i en el moment del succés s’estava fent el canvi de bandera groga a vermella per vent de mestral.

 

Comenta aquest article