Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils participa a la regata Mar d’Amunt celebrada a la badia de Colera

Aquesta trobada de club de rem fix va tenir com a objectiu potenciar el rem i el llagut tradicional català a l'Alt Empordà i la Catalunya Nord

Per Redacció

Tripulació de Vent d'Estrop que es va desplaçar a Colera
Tripulació de Vent d'Estrop que es va desplaçar a Colera | Cedida

El passat diumenge dia 14 d'agost Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils va ser un dels clubs convidats a participar a la Regata Mar d'Amunt, a la Badia de Colera (Alt Empordà). Aquesta trobada de club de rem fix va tenir com a objectiu potenciar el rem i el llagut tradicional català a l'Alt Empordà i la Catalunya Nord.
A la Regata hi van participar els Clubs de Colera, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, Arenys, Premià, Cotlliure i Banyuls. Una diada de rem i de germanor que va oferir una imatge d'amistat entre clubs i ganes de seguir col·laborant amb l'objectiu de preservar les tradicions marineres i la relació entre poblacions catalanes i de la Catalunya Nord. La badia de Colera va ser un marc immillorable per aquest espectacle, amb gran participació de públic. Al finalitzar es va oferir un sopar de germanor i es va lliurar  un obsequi a tots els clubs, consistent  en un lot d’ampolles de vi "Consuelo" del Celler Hugas de Batlle.

Comenta aquest article