Informació general

Meteorologia

Protecció Civil activa el Pla Inuncat per la previsió de pluges intenses

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu pluges intenses a gran part del territori, des d'avui i de cara als propers dies

Per Redacció

Tram final de la riera d'Alforja
Tram final de la riera d'Alforja | Lluís Rovira i Barenys

Protecció Civil de la Generalitat va activar, ahir al vespre, l’alerta del Pla Inuncat per la previsió de pluges intenses a gran part del territori durant els propers dies, però sobretot avui a les comarques del litoral i prelitoral central. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu pluges intenses a gran part del territori, i per avui dimecres augmenta la probabilitat de superació de llindar de 20 l/m2 en 30 minuts a les comarques del litoral i prelitoral central.

Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades aquest episodi de precipitacions, i també en les activitats a l’aire lliure.

Cal evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no creuar mai rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s’esperen intensitats i acumulacions més importants.

Comenta aquest article