Infocomercial

Infocomercial

Ja estan obertes les inscripcions per al nou curs musical de l'acadèmia Eclèctic

L'acadèmia musical Eclèctic començarà el nou curs 2022-23 el setembre

Per Redacció

Una de les aules d'instruments de l'escola de música Eclèctic
Una de les aules d'instruments de l'escola de música Eclèctic | Cedida

L'acadèmia musical Eclèctic començarà el nou curs 2022-23 el setembre. Les inscripcions per aquest nou curs han començat aquest mes d'agost. El telèfon de contacte és el 615 588 842 i l'e-mail paufargasfeina@gmail.com. Eclèctic seguirà amb la mateixa línia creada que identifica aquesta escola de música:

  • Instal·lacions de la l'escola de música dins d'un estudi d'enregistrament amb totes les eines tecnològiques, audiovisuals i musicals. A destacar el fet que hi ha 3 sales: una clàssica amb un piano de 3/4 de cua, una moderna amb una bateria i una de control amb un ordinador connectat a internet on els nens poden fer jocs musicals.

  • Formació transversal des de la base. Des de petits s'ensenya als estudiants els diferents camps musicals tradicionalment variats. La lectura de partitures o tablatures, els acords, la improvisació, la creativitat musical i la recerca d'un bon so.

  • Opció de només fer una hora a la setmana. Per als pares que volen portar els seus fills a altres activitats extraescolars aquesta opció és molt important ja que els hi permet molta flexibilitat d'horaris.

  • Professors amb anys d'experiència impartint classes. A l'acadèmia hi han 3 professors el Daniel Schieckle (guitarra), Daniel Morell (bateria) i Pau Fargas (violí, piano, so al cant i producció musical).

  • Combinació de tècnica amb jocs musicals pels més petits. Per tal que els petits puguin gaudir d'una hora de classe que els hi passa volant, els professors combinen exercicis més seriosos amb jocs musicals que són igualment útils per adquirir coneixements musicals.

  • Aparcament fàcil just davant de l'Escola.

Si estàs buscant una acadèmia musical adaptada al segle XXI però sense perdre els referents tradicionals, aquesta és la vostra Escola de Música.

Comenta aquest article