Infocomercial

Nàutica

La Costa Daurada a vista d’ocell amb Boatsport, l’empresa pionera en parasailing i motos d’aigua a Marina Cambrils

Amb una flota de 15 motos nàutiques i 1 embarcació per a realitzar vols en 'parasailing', Boatsport esdevé una activitat preferent de molts turistes

Per Redacció

Un vol de tres persones en 'parasailing'
Un vol de tres persones en 'parasailing' | Cedida

Volar sobre el mar a la Costa Daurada és possible a un preu assequible. A 80 m d’alçada, Boatsport ofereix una experiència única carregada d’immillorables vistes panoràmiques del nostre litoral amb els vols en parasailing. Però aquesta no és tota l’oferta per alliberar l’adrenalina i l’emoció al territori amb el mar com a protagonista. Velocitat i acció són algunes de les sensacions més destacades que aporten les sortides en motos nàutiques des de Marina Cambrils.

Boatsport compta amb una flota recentment ampliada de 15 jetski i una embarcació de parasailing que permetrealitzar vols a una, dues o tres persones alhora. L’empresa pionera en el lloguer de motos d’aigua i parasailing a Cambrils ha sabut fidelitzar la clientela i fer-se un lloc en les agendes de moltes persones que visiten la Costa Daurada. Aquesta activitat nàutica s’ha convertit en un dels plans recurrents d’aquells que aposten per propostes refrescants, dinàmiques i enèrgiques durant els mesos d’estiu.

Amb 10 anys de trajectòria, Boatsport actualment opera a Marina Cambrils, als peus del passeig Marítim. La companyia disposa d’un equip de professionals certificats que orienten i acompanyen els usuaris en les seves sortides al mar pels diferents indrets de la Costa Daurada. L’objectiu principal és garantir un servei de qualitat segur per als grups que practiquen aquesta activitat lúdica.

Gaudir d’un passeig per la costa, lliscant per l’aigua i descobrint nous paratges, o divertir-se amb un vol sobre el mar, són experiències que es poden compartir o viure de forma individual. Boatsport dóna la possibilitat d’unir-se a les excursions organitzades amb monitor en jetski fins a la Cova del Llop Marí de l’Hospitalet de l’Infant; una aventura que trasllada els participants a un entorn paradisíac.

En funció de les preferències dels usuaris, les reserves de motos aquàtiques poden fer-se per sortides de 20, 30 o 40 minuts, o bé, d’1 o 2 hores màxim. També, hi ha l’opció de contractar un pack que combina parasailing i jetski. Amb tot, Boatsport ofereix infinitat d’opcions per esprémer al màxim el temps d’oci a la nostra costa.

Més informació: www.boatsport.com.es

Sortides en motos nàutiques amb Boatsport (Foto: Cedida)
Sortides en motos nàutiques amb Boatsport (Foto: Cedida)

Comenta aquest article