Infocomercial

Nàutica

Navegar per la Costa Daurada amb Rent a Boat, una activitat a l’alça a l’abast de tothom amb punt de partida a Marina Cambrils

Rent a Boat obre la possibilitat de navegar a tothom que ho desitgi, disposi o no de titulació, a un preu competitiu

Per Redacció

Embarcació de lloguer que es pot portar sense disposar de llicència de navegació
Embarcació de lloguer que es pot portar sense disposar de llicència de navegació | Cedida

Trencar amb el mite que la nàutica és una activitat exclusiva d’un petit segment de la població és un dels objectius pel qual les empreses especialitzades en el lloguer d’embarcacions treballen diàriament. Visibilitzar i socialitzar la nàutica a casa nostra és una de les prioritats de Rent a Boat, un dels operadors de Marina Cambrils que compta amb un recorregut de 5 anys dedicats al xàrter d’embarcacions a les nostres costes.

Gaudir de la immillorable perspectiva que ofereix l’skyline de la Costa Daurada i fer-ho en contacte directe amb la natura, la pau i la intimitat d’una embarcació és una opció a l’abast de qualsevol persona. Rent a Boat obre la possibilitat de navegar a tothom que ho desitgi, disposi o no de titulació, a un preu competitiu. Gràcies a aquesta modalitat, no és necessari disposar d’un vaixell de titularitat pròpia ni tan sols disposar d’una llicència per viure l’experiència d’endinsar-se al mar, solcar el litoral a bord d’una embarcació, fondejar i banyar-se en alta mar.

Rent a Boat disposa a Marina Cambrils de petites embarcacions fàcils de pilotar. Amb una grandària de fins a 5 m d’eslora i amb capacitat per a grups de 5 persones, són totalment segures i còmodes per navegar. Per a aquelles persones que disposin de llicència o desitgin disposar del servei de patró professional també hi ha opció de llogar una embarcació més gran, amb capacitat per a 8 persones.

Per la seva ubicació a Marina Cambrils, a peus del passeig marítim, la companyia rep un gran nombre de visitants. No obstant, des de Rent a Boat asseguren que, malgrat la pandèmia ha afavorit aquest sector, el qual es troba en auge, encara hi ha una gran quantitat de gent que desconeix les múltiples opcions que hi ha per accedir a la nàutica.

I és que, per les facilitats que ofereix el lloguer d’embarcacions, es calcula que aquesta activitat la pot practicar el 90% de la població, la qual podria sortir al mar sense haver de preocupar-se per res més que per gaudir de l’experiència. En aquest sentit, Rent a Boat ofereix servei ininterromput des de les 8 h fins a les 21 h. Les reserves poden fer-se per escapades d’1 hora, 2 hores o fins a 4 hores màxim: un mar de possibilitats perquè tothom pugui viure una magnífica experiència.

Més informació a: https://rentaboatsalou.com/cambrils/

Comenta aquest article