Societat

Cambrileja

L'Hotel Insòlits obre portes als carrers del Port en un nou espectacle de Cambrileja l'Estiu

Els grums de la companyia Insòlits van treballar per captar clients que passejaven o es trobaven a les terrasses de Cambrils amb la comicitat i la improvisació del seu teatre de carrer

Per Maria Vidal

El punt àlgid de l'espectacle de carrer 'Hotel Insòlits', ahir a la tarda a la plaça de l'església de Sant Pere
El punt àlgid de l'espectacle de carrer 'Hotel Insòlits', ahir a la tarda a la plaça de l'església de Sant Pere | Kërzops

La companyia Insòlits va representar ahir a la tarda un nou espectacle itinerant en el marc de la programació d'activitats Cambrileja l'Estiu. El seu Hotel Insòlits va recórrer els carrers del port des de les 20 h i va aconseguir entretenir i recaptar un bon grapat de clients que en aquell moment es trobaven a la façana marítima. Els tres grums d'aquest particular hotel també van improvisar per fer intervenir constantment al públic que els seguia, format per gent de totes les edats, per presentar-los els seus serveis, i inclús van interactuar amb aquells clients que es trobaven a les terrasses.

La comicitat dels Insòlits, carregats amb les seves maletes, va aconseguir aixecar una gran expectació especialment a la plaça de l'església de Sant Pere, quan unes quantes famílies es van aplegar al seu voltant i de seguida es van convertir en clients fidels de l'Hotel Insòlits i la seva qualitat suprema. Aquest espectacle de carrer de petit format, que es presentava per primera vegada a Cambrils, es va iniciar al parc del Pescador, va continuar a la plaça Mossèn Joan Batalla i la plaça de l'església de Sant Pere i va finalitzar al Mollet del Rec. 

El programa del Cambrileja l'Estiu seguirà dimecres vinent, 17 d'agost, a les 20 h amb l'espectacle Scruba de la mateixa companyia Insòlits, que suposarà la preestrena d'aquesta nova obra de teatre a Cambrils.

Els grums de la companyia Insòlits interactuen amb dos clients de l'hotel durant l'espectacle, ahir a la tarda a la plaça de l'església de Sant Pere (Foto: Kërzops)
Els grums de l'Hotel Insòlits, ahir a tarda a la plaça Marcel·lí Domingo (Foto: Kërzops)

 

Comenta aquest article