Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Educació

L’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ampliarà la seva oferta d’estudis el curs vinent

Com a novetat, s’hi impartirà el Grau d’Enginyeria de l’Energia, a més dels altres cinc graus que ja s’oferien i dels cursos d’idiomes a distància

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la central nuclear
Imatge d'arxiu de la central nuclear | Cedida

El proper curs, del 2022/23, s’incorporaran uns nous estudis a l’oferta educativa de l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: els del Grau d’Enginyeria de l’Energia i els de la UNED Sènior. En aquesta Aula, ubicada a les instal·lacions de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, es faran les tutories d’aquest nou grau i de les altres titulacions que ja s’oferien: Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Mecànica, Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Grau en Enginyeria en Tecnologia Industrial i Grau en Geografia i Història. I també els cursos que brinda el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (CUID): CUID Anglès (A1-A2-B1-B2-C1-C2) i CUID Francès (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Fins al 21 d’octubre, la matrícula és oberta a https://app.uned.es/portal/admision-matricula-por-internet. L’Aula Universitària de Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant depèn del Centre Associat UNED-Tortosa. Per a més informació, podeu adreçar-vos a aquest centre, a través de l’adreça de correu electrònic info@tortosa.uned.es i del telèfon 977 443 104).

Aquest serà el novè curs que s’obrirà l’Aula, per facilitar l’accés de les persones joves i adultes del municipi i de la resta de la demarcació als ensenyaments a distància, tal com ha recordat la regidora d’Ensenyament, Nuria Ortiz.