Esports

Futbol

El Cambrils Unió es posa en marxa per afrotar una exigent temporada a la Primera Catalana

El Cambrils Unió iniciarà la tanda de partits de pretemporada, aquest proper dissabte 13 d'agost, davant la Montañesa, equip que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a la Tercera Divisió

Per Lluís Rovira i Barenys

El míster, Jesús Benito, amb diversos jugadors de la plantilla, ahir al vespre, a les instal·lacions de l'estadi municipal
El míster, Jesús Benito, amb diversos jugadors de la plantilla, ahir al vespre, a les instal·lacions de l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

L'equip masculí amateur del Cambrils Unió es va posar en marxa, ahir al vespre, amb el primer entrenament de la temporada. Una temporada que serà molt exigent pels jugadors cambrilencs ja que jugaran a la Primera Catalana després que l'any passat assolissin l'ascens. Ahir va ser un dia per a fer els tests físics als jugadors i fer els primers tocs amb la pilota. El míster, Jesús Benito, explicava a revistacambrils.cat que vol una plantilla on hi hagi dos jugadors per cada lloc, amb un total de 19-20 jugadors, "no en vull més ja que enguany s'ha fet un bon juvenil i quan ens convingui podrem estirar jugadors de la base". Benito té molt clar que l'objectiu de la temporada és el d'anar partit a partit i guanyar-los, "el que no vull dir és que anem a salvar-nos ja que quan es diu això al final es pateix. També sabem que els errors que es podien cometre a la Segona Catalana, a la Primera Catalana no es perdonen. L'important és que tenim gent jove, que vol tirar l'equip cap amunt. Crec que amb els jugadors que tenim podem competir".

El Cambrils Unió ha quedat enquadrat en el grup 3 de la Primera Catalana juntament amb l'Ascó, l'Atlètic Sant Just, el Can Vidalet, El Catllar, el Viladecans, el Martorell, el Molins de Rei, el Prat, el Reddis, El Santboià, el Santfeliuenc, el Sarrià, el Valls, l'Europa i el Vilanova i la Geltrú. El primer partit de lliga del Cambrils Unió serà al camp de l'Ascó, el primer cap de setmana d'octubre. En la segona jornada, en el seu debat a casa, els cambrilencs rebran la visita del Vilanova i la Geltrú. En aquest aspecte, el míster del Cambrils Unió comenta que "m'agrada el grup que ens ha tocat. Prefereixo els equips de Barcelona, entre els quals hi ha dos filials, que, en teoria, són gent més jove. També és millor pel que fa als desplaçaments".

19 jugadors confirmats

Dels jugadors que van aconseguir l'ascens de categoria aquesta darrera temporada, n'hi ha 10 que continuaran per a la temporada 2022-2023 i són: Miki, Marc Benito, Lladó, Rubio, Menacho, Pau Prados, Agüero, Edgar, Roger Cunyat i Íkaro. D'altra banda, hi ha 9 incorporacions, que són: els davanters Joel Marigot, procedent del Tortosa, i Adrià Morales, procedent del Riudoms; el migcampista Ivan Martínez, procedent del Tortosa; els defenses Camilo González, procedent del Catllar, Aleix Llobet, Álvaro Ortal i Cholo, procedents del Reddis, i Pol Fernández, procedent del Juvenil de Divisió d'Honor del Nàstic de Tarragona, i el porter Álex Ruix, procedent de la Pobla de Mafumet B.

En aquestes properes setmanes hi haurà diferents jugadors a prova amb els quals s'acabarà de definir la plantilla de la propera temporada.

Primer partit de pretemporada, aquest proper dissabte, davant la Montanyesa

El Cambrils Unió iniciarà la tanda de partits de pretemporada, aquest proper dissabte 13 d'agost, davant la Montanyesa, equip que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a la Tercera Divisió, a les 18,30 h, a l'estadi municipal. De moment i a falta de concretar l'hora, el cap de setmana següent el Cambrils Unió s'enfrontarà al Riudoms a l'estadi municipal cambrilenc; el cap de setmana següent ho farà al camp de la Pobla de Mafumet B. El primer cap de setmana de setembre jugarà, a casa, davant la Canonja; el cap de setmana del 10-11 de setembre ho farà al camp del Roda de Barà; el 17-18 de setembre participarà en un triangular juntament amb l'Amposta i el Reddis i el darrer partit de preparació es jugarà el darrer cap de setmana de setembre, a casa, davant el Balaguer.

Jugadors del Cambrils Unió en un moment de l'entrenament d'ahir al vespre / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

 

 

 

 

Comenta aquest article