Informació general

Solidaritat

L'ONG El Camí de la Solidaritat s'uneix amb YogaOne Reus per oferir un cap de setmana de ioga solidari

La recaptació anirà destinada al programa Awasuka, que vol millorar les condicions de vida al Nepal

Per Redacció

Cartell del workshop de ioga organitzat per YogaOne Reus en col·laboració amb El Camí de la Solidaritat
Cartell del workshop de ioga organitzat per YogaOne Reus en col·laboració amb El Camí de la Solidaritat | Cedida

El centre YogaOne Reus ofereix un cap de setmana de ioga solidari en col·laboració amb el Camí de la Solidaritat i amb el suport del Club Rotary de Cambrils, per tal de recaptar fons pel programa Awasuka, que té com a objectiu principal millorar les condicions de vida de les comunitats rurals del Nepal. L'activitat tindrà lloc els propers dissabte i diumenge 13 i 14 d'agost. 

Concretament, els fons recaptats durant el cap de setmana a Reus es destinaran al projecte actual del programa Awasuka, que consisteix en la instal·lació de cuines sense fum en àrees del Nepal on les cases encara tenen cuines de llenya, les quals emeten gasos tòxics que causen la mort prematura de 24.000 persones cada any. En aquest context, el professor Marco Aicardi, que va descobrir la meditació i el ioga durant el seu primer viatge a l’Índia fa més de 15 anys, dirigirà de forma completament voluntària el “workshop” del dissabte 13, amb una classe d’Ashtanga estil Maysore de 12:00 a 14:00, i una classe de Tristhana per alinear la pràctica exterior i interior, de 15:00 a 17:00. Diumenge 14 qui dirigirà les classes, també de manera voluntària, serà la Patricia Altieri, qui es va apropar al ioga a causa d’una lesió molt forta a la columna vertebral. El primer taller consistirà en una classe de Hatha restauratiu, de 12:00 a 13:30; i per tancar el diumenge i el cap de setmana, de 13.30 a 14 h dirigirà un “viatge dels sentits” amb bols tibetans i olis essencials.

Per a inscriure’s, ja sigui a un únic taller, un dia sencer de “workshop” o tot el cap de setmana, només cal entrar al web de l’ONG el Camí de la Solidaritat i fer una donació voluntària amb el nom del participant. La donació voluntària recomanada per un únic taller és de 20€, per un dia complet 45€ i per tot el cap de setmana 80€. En finalitzar la donació, s’ha d’enviar un correu electrònic a info@elcami.eu, explicant els tallers als quals es vol assistir juntament amb el justificant de la donació.

Comenta aquest article