Cultura

FIMC

El Festival Internacional de Música clou la seva 47a edició amb un total de 18.807 espectadors

Del total de 10 concerts tres han hagut de penjar el cartell simbòlic de complet i han estat en les actuacions d'Ara Malikian, God Save The Queen i Raphael

Per Lluís Rovira i Barenys

L'alcalde, Oliver Klein, amb Juli Guiu, president de Clipper's, avui, a la sala de plens
L'alcalde, Oliver Klein, amb Juli Guiu, president de Clipper's, avui, a la sala de plens | Lluís Rovira i Barenys

El Festival Internacional de Música, en la seva 47a edició, ha comptat amb un total de 18.807 espectadors, que ha suposat un 79% de l'aforament total. Del total de 10 concerts, celebrats de manera consecutiva des del passat 29 de juliol i fins ahir, 7 d'agost, tres han hagut de penjar el cartell simbòlic de complet i han estat en les actuacions d'Ara Malikian, God Save The Queen i Raphael. Aquestes són les dades que s'han donat a conèixer aquest matí, l'endemà que es fes la cloenda del Festival, en el balanç que n'han fet l'Ajuntament i l'empresa Clipper's, organitzadora del Festival. Tant l'alcalde, Oliver Klein, com el president de Clipper's, Juli Guiu, han valorat molt positivament tots els concerts del Festival així com la col·laboració entre les dues parts. El mateix Guiu ha explicat que s'ha creat "un binomi espectacular amb la gent de l'Ajuntament" i ha afegit que "ha estat fàcil, com si estiguéssim treballant junts des de fa 20 anys". Juli Guiu s'ha mostrat agraït i satisfet de la gran acollida que ha tingut aquesta edició del festival per part del públic de Cambrils, i espera poder seguir aportant al FIMC "el nostre segell de qualitat per molts més anys".

L'alcalde, Oliver Klein, s'ha desfet en elogis cap al Festival i els seus organitzadors, "ha estat tot un èxit, és el model que buscàvem des de fa anys" i ha destacat "la professionalitat i el rigor" de l'empresa organitzadora. L'alcalde ha desitjat una "llarga vida al Festival" i ha remarcat la seva incidència al territori. Oliver Klein també s'ha referit a que molta gent de l'entorn cambrilenc es beneficia del Festival, "s'ha contractat molta gent jove a més d'haver estat un aparador per a grups locals que han actuat en el village".

Comenta aquest article