Informació general

Samà Slow Market

La tercera edició del Samà Slow Market revalida l'èxit de l'esdeveniment

El Parc Samà acull una gran quantitat de visitants, especialment públic familiar, en la primera edició postpandèmia del mercat

Per Maria Vidal

Un moment de l'actuació del mag Santos al Samà Slow Market, el dissabte a la tarda
Un moment de l'actuació del mag Santos al Samà Slow Market, el dissabte a la tarda | Maria Vidal

El Samà Slow Market és un esdeveniment que va néixer l'any 2020, en plena pandèmia, i aquest passat cap de setmana, de dijous a diumenge, ha celebrat la seva tercera edició, la primera sense restriccions per la Covid-19. Aquesta edició postpandèmia ha tancat amb una valoració positiva per part dels organitzadors, els quals afirmen que ha tingut una bona acollida. Tot i això, l'assistència al llarg dels quatre dies del mercat ha sigut "irregular", segons qualifica Tere Recasens, representant de l'Associació de Comerciants Vilacentre, una de les parts organitzadores de l'esdeveniment. "Hi va haver moments molt forts i d'altres molt fluixos", afirma Recasens. 

La representant de l'entitat explica que dissabte al matí hi va assistir poca gent, mentre que a la tarda hi va haver una gran afluència de públic. Curiosament, ahir diumenge va succeir al revés, ja que al matí hi va haver molta assistència i a la tarda poca, tenint en compte que era un dia on habitualment es treballava molt. El Samà Slow Market, que ha mantingut els quatre dies de durada de l'any passat, també va rebre forces visitants i compradors el dijous i divendres. 

Tere Recasens destaca que les activitats destinades als infants van agradar molt, perquè la majoria del públic assistent és familiar. D'aquesta manera, els responsables dels conta-contes, que explicaven la història del Parc Samà, van haver d'oferir més actuacions de les previstes perquè els assistents ho demanaven. L'actuació del mag Santos i la discoteca adreçada als infants van tenir també un gran èxit.

Tere Recasens: "Hi ha gent a la qual no arribem i hi hauríem d'arribar"

Pel que fa a les millores, la representant de l'Associació de Comerciants Vilacentre també afegeix que "s'ha de fer més gran, ha d'agafar més empenta". "Hi ha gent a la qual no arribem i hi hauríem d'arribar", manifesta. Tot i això, en destaca la bona acollida tant dels assistents com dels comerços participants, que en aquest cas eren una quinzena. "La valoració general és bona, però sempre pot anar millor, estem preparats per treballar més", indica Recasens.

Quant a l'horari ininterromput de 10 a 21 h, novetat de l'edició d'enguany, l'organitzadora explica que es va decidir així perquè és el mateix horari del recinte. Tanmateix, ella aposta per fer-lo partit i, segurament, per allargar-lo més a la nit de cara a properes edicions, ja que "al migdia va estar força parat i així es pot descansar". "Tot són coses a sospesar de cara a properes edicions", conclou Tere Recasens.

Algunes de les parades participants a la tercera edició del Samà Slow Market (Foto: Maria Vidal)
El públic assistent a l'actuació del mag Santos, dissabte a la tarda (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article