Esports

Ciclisme

El ciclista cambrilenc Edgar Curto queda segon classificat al Torneig Lehendakari, a Navarra

D'altra banda, uns dies abans, en la disputa del Circuito Montañés a Cantàbria, quedava vencedor de la classificació general de la muntanya

Per Redacció

Edgar Curto amb la copa de primer classificat de la muntanya al Circuito Montañés
Edgar Curto amb la copa de primer classificat de la muntanya al Circuito Montañés | Cedida
El passat cap de setmana es va disputar una de les etapes del Torneig Lehendakari, a Navarra. La cursa va estar marcada per una nombrosa escapada –molt aviat– que es va forjar en el tram de la pujada a Ganuza. En aquesta escapada d'una vintena de corredors es va situar el ciclista cambrilenc Edgar Curto juntament amb altres ciclistes de gran pes. Malgrat que la distància d'aquest grup respecte al pilot no era massa gran, la força i la qualitat d'aquest conjunt de corredors es feia palpable en el decisiu ascens a Lezaun, on es feia la selecció definitiva, destacant els ciclistes que s'acabarien jugant el triomf final. A aquest tram van arribar tres corredors destacats en una duríssima pujada on estava instal·lada la línia de meta. Curto va entrar en la segona posició, acompanyat de dos corredors de l'equip Caja Rural, que assolien el primer i el tercer lloc.

Vencedor de la classificació general de muntanya al Circuito Montañés

D'altra banda, dies enrere, Edgar Curto també va disputar la volta Circuito Montañés a Cantàbria, on també hi van participar corredors de diversos països. La prova va constar de cinc etapes amb molta muntanya. El cambrilenc quedava vencedor de la classificació general de la muntanya.
 

Comenta aquest article