Informació general

Concentració

Música, calor i turistes en una nova concentració de les Àvies i Avis

El cantant tarragoní Xavier va oferir un petit concert a la plaça de la Vila com a complement de la concentració setmanal de les Àvies i Avis

Per Lluís Rovira i Barenys

El cantant Xavier va oferir un petit concert, ahir, a la plaça de la Vila
El cantant Xavier va oferir un petit concert, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Nova concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir al matí a la plaça de la Vila, marcada per la forta calor, la presència de molts turistes i, en aquest cop, l'acompanyament musical del cantant Xavier, procedent de Tarragona. La portaveu del col·lectiu va encetar la concentració recordant l'objectiu de tot plegat, que és el d'aconseguir la independència de Catalunya. Tot seguit, la música va ser el fil conductor de la concentració. Xavier, amb la seva guitarra, va fer l'acompanyament musical de l'Estaca. Tot seguit es van fer les proclames i es van repetir els eslògans habituals per deixar pas a un petit concert del cantant tarragoní.

Xavier va dedicar un parell de cançons a la memòria de Salvador Puig i Antich, Margalida de Joan Isaac i I si canto trist de Lluís Llach, a més d'una cançó, Silenci, del cantautor valencià Miquel Gil. Després va entonar el Tornarem dels Lax'n Busto i la concentració es va cloure amb el cant dels Segadors i amb crits d'independència.

Comenta aquest article