Informació general

L'Ajuntament de Cambrils rep un dels Premis a la Iniciativa Comercial, per la millora de l'espai urbà

Per Redacció



Els carrers entorn el Mercat de la Vila ha estat un dels espais que s'han millorat, i que ha estat premiat
El Departament d'Innovació, Universitat i Empresa va lliurar ahir a la tarda a la Llotja de Mar de Barcelona –de mans del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa –Josep Huguet– acompanyat del secretari de Comerç i Turisme –Emili Valdero– i de la directora general de Comerç –Dolors Batallé– els Premis a la Iniciativa Comercial 2006 a 11 establiments i entitats catalanes i la distinció a 43 comerços centenaris, amb els Premis Comerços Centenaris 2006, que distingeixen la trajectòria de comerços catalans amb més d'un segle d'existència.

En els Premis a la Iniciativa Comercial 2006, l'Ajuntament de Cambrils ha estat guardonat, juntament amb els ajuntaments de Badalona, Banyoles i Sant Celoni, les associacions de comerciants de Sabadell i Manlleu, la Federació del Comerç de La Selva, el gremi de carnissers i xarcuters de Girona i els establiments Cottet, Carnisseria Charlie i al Grup Gamma. Aquests premis reconeixen l'esforç innovador i la qualitat dels serveis dels establiments comercials i entitats, així com la contribució en la consolidació del comerç urbà de Catalunya.


Premi per a l'Ajuntament de Cambrils en la millora de l'espai urbà

En la categoria dels projectes de millora de l'espai urbà, desenvolupats per ajuntaments o altres ens locals, l'Ajuntament de Cambrils ha estat guardonat, per una banda, per la zona de Cambrils-Vila a l'entorn del Mercat Municipal de la Vila, afectant els diferents carrers d'aquesta zona i millorant la seva activitat comercial. I l'altra zona, ha estat la millora de l'espai urbà als carrers del port, situats a la segona línia del carrer de Consolat de Mar i els carrers adjacents.
El jurat ha valorat que aquesta millora de l'espai ha significat la potenciació comercial de la zona i la seva àrea d'influència. La remodelació dels carrers ha contribuït també a reforçar la capacitat competitiva, atenent als criteris del Pla de dinamització del comerç urbà, a augmentar la concentració comercial i la presència d'activitat comercial en els locals a peu de carrer, a donar singularitat a la trama urbana i ha aportat solucions als problemes del trànsit rodat i d'aparcament en funció de la mobilitat.

Recordem que els premis d'enguany es van donar a conèixer públicament el passat 16 de maig, –tal i com va publicar Revista Cambrils Diari Digital el dia 17 de maig– tot i que l'entrega oficial es va realitzar ahir a la tarda.

Comenta aquest article