Informació general

Ocupació

Oberta la convocatòria dels Plans d'Ocupació 2022 de la Diputació de Tarragona, que donaran feina a un total de 63 persones

Les inscripcions a les ofertes de treball ja es poden realitzar a través de la seu electrònica i estan obertes fins al 29 d’agost

Per Redacció

Imatge d'arxiu dels treballs realitzats en el marc del Pla d’Ocupació de Prevenció d’Incendis Forestals en l'edició de l'any passat
Imatge d'arxiu dels treballs realitzats en el marc del Pla d’Ocupació de Prevenció d’Incendis Forestals en l'edició de l'any passat | Cedida

Amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, la Diputació de Tarragona impulsa els Plans de Foment de l’Ocupació 2022. Aquest any, a més dels Plans d’Ocupació Comarcals i el Pla de Serveis Operatius, s’aprova una nova proposta: els Plans d’Ocupació en Prevenció d’Incendis Forestals, destinat al manteniment i conservació de zones forestals amb l’objectiu d’evitar els incendis o de minimitzar-ne els efectes. Les tres propostes oferiran un total de 63 llocs de treball amb contractes de 6 o 12 mesos. Les inscripcions a les ofertes de feina ja es poden fer a través de la seu electrònica (https://seuelectronica.dipta.cat/ ) i estaran obertes fins al 29 d’agost.

Els Plans d’Ocupació Comarcals, que es realitzen amb la col·laboració dels 10 Consells Comarcals, tenen com a objectiu millorar entorns naturals i urbans arreu de la demarcació, sobretot en municipis petits (de menys de 5.000 habitants), i proporcionaran feina durant 6 mesos a un total de 50 persones. La Diputació ha destinat un total de 713.927,28 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2022.

Manteniment i conservació de zones forestals

El Pla d’Ocupació de Prevenció d’Incendis Forestals està destinat al manteniment i conservació de zones forestals amb l’objectiu d’evitar els incendis o de minimitzar-ne els efectes i té previst actuar en diferents infraestructures de prevenció d’incendis com pistes, vials i zones de discontinuïtat (àrees tallafocs, franges perimetrals). Aquest pla, que la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria ha desenvolupat conjuntament amb  la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació, proporcionarà feina a un total de 10 persones amb contractes de 6 mesos de durada. La institució supramunicipal hi destinarà un total de 135.545, 46 euros.

El Pla d’Ocupació de Serveis Operatius té previst fomentar la creació d’ocupació amb la contractació de 3 assistents de serveis per part de la Diputació, per donar suport a les tasques de gestió de magatzems, de trasllat de mobiliari i d’instruments i de suport a esdeveniments corporatius i fires que es gestiona des de l’Àrea de Serveis Interns. Els contractes tindran una durada de 12 mesos i la Diputació hi destinarà un total de 78.803, 85 euros.

Podeu consultar tota la informació detallada i els requisits per accedir a cadascun dels plans d’ocupació al web: https://www.dipta.cat/convocatories/plans-ocupacio. Les inscripcions ja es poden fer a través de la seu electrònica ( https://seuelectronica.dipta.cat/ ).

Des de l’any 2013, la Diputació de Tarragona aprova i executa els Plans de Foment de l’Ocupació, que consten de 10 plans d’ocupació comarcals, plans d’ocupació corporatius i plans d’ocupació singulars. Fins avui, aquests plans han proporcionat feina a un total de 588 persones.

Comenta aquest article