Informació general

Política

Santiago Méntrida, nou portaveu de Podem Cambrils

Méntrida ocupa el càrrec de manera provisional després de la dimissió, a principis de juliol, de l'anterior portaveu, Leticia Menéndez

Per Redacció

Santiago Méntrida, el nou portaveu de Podem Cambrils
Santiago Méntrida, el nou portaveu de Podem Cambrils | Cedida

Santiago Méntrida ha estat elegit com a portaveu en funcions de Podem Cambrils. Aquest nomenament es va acordar en una assemblea extraordinària que es va celebrar després de la dimissió de Leticia Menéndez, l'anterior portaveu, que es va produir a començaments d'aquest passat mes de juliol. El vot de la militància va triar, per unanimitat, a Santiago Méntrida que assumeix aquest càrrec de manera. D'altra banda, l'elecció definitiva del que ha de ser el nou portaveu de Podem Cambrils es realitzarà aquest proper mes de setembre.

La formació morada ha manifestat, a través d'un comunicat, que comparteix tots els motius que van portar a dimitir de tots els seus càrrecs l'anterior portaveu, que encara segueix sent militant en aquesta formació. En el comunicat s'assenyala que continuaran treballant per als veïns de Cambrils "continuant amb els valors i els principis del projecte polític de Podemos, un projecte basat en el feminisme, el republicanisme, la democràcia, la justícia social, la llibertat i la igualtat, valors que sempre han marcat i marcaran la feina i l’esforç de Podem".

Comenta aquest article