Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Lactància materna

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant engega una campanya per donar visibilitat a l'alletament matern a l'espai públic

S’anima al veïnat a penjar fotos a Instagram etiquetant la campanya @treupit fins al 31 d’agost. Entre totes les fotografies que hi participin se sortejarà un premi

Per Redacció

Cartell de la campanya Treu pit per promoure la lactància materna a l'espai públic
Cartell de la campanya Treu pit per promoure la lactància materna a l'espai públic | Cedida

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és un municipi que dona suport a l’alletament matern en espais públics a través de la campanya Treu Pit, amb el lema: "El millor lloc per alletar és on tu vulguis". Aquest any, amb motiu de la Setmana Mundial de la lactància materna, la Regidoria d’Igualtat posa en marxa una iniciativa per animar a totes les mares a donar visibilitat a aquesta acció.

Així, s’anima al veïnat que pengi fotografies a la xarxa social Instagram mentre està donant el pit als seus nadons a l’espai públic del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Es pot penjar ja sigui com a publicació general o com a temporal (stories), i s’ha d’etiquetar el perfil @treupit i seguir-lo. En cas de tenir un perfil privat s’han d’enviar les fotografies per missatge privat.

Des del perfil @treupit es compartiran, a través de les stories, les fotografies que vagin complint els requisits de participació. Aquests es poden consultar a les bases. Es poden penjar tantes fotografies com es vulgui fins al 31 d’agost.

Un cop acabat el termini, es farà un sorteig d’un lot de productes cosmètics el divendres 2 de setembre mitjançant un directe des del perfil @treupit a les 12 h.  

Comenta aquest article