Societat

Joventut

Joventut obre les inscripcions del taller d'educació emocional per a joves L'Akadèmia

Es tracta d’un taller anual que s’ofereix gratuïtament a joves d’entre 18 a 23 anys per treballar la salut emocional

Per Redacció

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha obert les inscripcions d’una nova edició del projecte
El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha obert les inscripcions d’una nova edició del projecte | Cedida

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha obert les inscripcions d’una nova edició del projecte d’educació emocional L’Akadèmia. Es tracta d’un taller anual que s’ofereix gratuïtament a joves d’entre 18 a 23 anys per treballar la salut emocional. L’activitat es realitzarà tots el dimecres de 17.30 a 20.30 hores des del 5 d’octubre fins al 14 de juny. Les inscripcions es poden fer a través del web  https://www.joventutcambrils.cat/ca/blog/akademia o de manera presencial a l’Ateneu Juvenil (av Horta de Santa Maria, 14). 

L’Akadèmia, que forma part del programa de salut per a joves que integra el Pla Municipal de Joventut, és un projecte educatiu sense ànim de lucre, que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves per descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides. La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial per tal de posar-lo al servei de la societat. Per aconseguir-ho, les sessions es plantejaran a través de les dinàmiques i classes teòriques, amb una actitud lúdica i un procés pedagògic fet amb molta cura per abordar, entre d’altres qüestions, quines són aquelles creences limitadores que els impedeixen assolir els èxits.

Aquest projecte està format per nou professionals: terapeutes, psicòlegs, professora de ioga, coach empresarial, i coach nutricional. Tots aquestes persones col·laboren en el projecte de forma altruista, posant al servei del jovent tots els seus coneixements per tal d’acompanyar als i les joves en el seu creixement personal.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat la importància de seguir treballant en l’àmbit de la salut i les persones joves, tant necessari en aquests temps, i acompanyar el jovent en el seu autoconeixement i creixement personal.  

Comenta aquest article