Cultura

Festival

Tot a punt per a l'inici de la 47a edició del Festival Internacional de Música

El violinista Ara Malikian, obrirà demà a les 22 hores, l'edició d'enguany amb totes les entrades exhaurides; li seguiran nou actuacions més fins el 7 d'agost

Per Redacció

L'escenari del festival Internacional de Música ja està muntat al parc del Pinaret
L'escenari del festival Internacional de Música ja està muntat al parc del Pinaret | Josep M Ferrando

El Festival Internacional de Música de Cambrils inaugurarà, demà divendres, la seva 47ª edició. Aquesta setmana s'han acabat d'enllestir els treballs de muntatge de l'escenari, de les graderies i tot l'espai del recinte que, enguany, acollirà una desena d'actuacions. Amb un aforament total de més 20.000 espectadors, el festival començarà amb un 64% de les entrades venudes i comptarà aquest any amb una programació molt variada.  

El primer en obrir el cartell d'actuacions serà el prodigiós violinista Ara Malikian, que ja ha exhaurit totes les seves entrades. Posteriorment, li seguiran nou concerts més: dissabte 30 de juliol serà el torn de l'espectacle God Save the Queen i, diumenge 31, del raper Rels B. La setmana vinent, els artistes que actuaran són: Sergio Dalma (1 d'agost), Taburete (2 d'agost), Loquillo (3 d'agost), Raphael (4 d'agost), Mag Lari (5 d'agost), Els Pets (6 d'agost) i Nathy Peluso (7 d'agost).

Aquesta edició del FIMC torna enguany amb un concepte totalment renovat sota la nova direcció del Grup Clipper’s. A banda dels concerts que ompliran l’escenari principal, el festival oferirà un espai Village on abans i després dels concerts (a partir de les 19.30h i fins les 02.00h) el públic podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers. El Village també comptarà amb diverses actuacions en directe per donar a conèixer a artistes emergents de la zona. 

Juli Guiu, president del grup Clipper's: "Estem molt satisfets de la gran acollida"

Restant un dia per la inauguració del festival, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha destacat que "estem molt satisfets de la gran acollida que estem tenint per part del públic de Cambrils. Aquest any, hem volgut oferir una programació per a tots els públics i on tothom es senti representat. Tenim a 10 artistes referents en cadascun dels seus estils musicals, que estic segur que faran viure al públic unes nits d’estiu úniques". 

Comenta aquest article