Esports

Instal·lacions esportives

La regidoria d'Esports vol impulsar un procés participatiu amb les entitats per definir el projecte del tercer pavelló municipal

La regidora d'Esports ha avançat que, de cara al proper mes de setembre, estan previstes reunions amb el Consell Consultiu de l'Esport i, a banda, amb totes les entitats esportives

Per Berta Ruiz

Imatge aèria de la zona esportiva municipal
Imatge aèria de la zona esportiva municipal | Francesc Vidal-Barraquer

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils treballa, des de fa mesos, en el projecte de construcció d'un tercer pavelló que s'ubicaria a la zona esportiva municipal. Seria un pavelló poliesportiu amb diverses pistes per a la pràctica de diferents esports com bàsquet, futbol sala o handbol, entre d'altres. La regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat a revistacambrils.cat que, "el projecte ja el tenim gairebé enllestit. Ens falta acabar de consensuar amb les entitats usuàries per acabar-ho de concretar. Volem que sigui un projecte que realment faci la funció necessària".

De fet, la manca d'espai és un handicap que s'arrossega des de fa anys a Cambrils i un nou espai poliesportiu és una reivindicació llargament demanada per les entitats esportives cambrilenques que, any rere any, van creixent en quantitat i en nombre d'esportistes.

"De cara a la tardor, esperem tenir el projecte executiu del pavelló"

La regidora d'Esports ha avançat que, de cara al proper mes de setembre, estan previstes reunions amb el Consell Consultiu de l'Esport i, a banda, amb totes les entitats esportives "per explicar el projecte que estem plantejant i que aquestes entitats aportin la seva. De cara a aquesta tardor, esperem tenir el projecte executiu del pavelló i, a partir d'aquí, ja estaríem parlant del finançament del projecte. Tenim diferents alternatives sobre les quals s'hi està treballant des de fa un temps. La idea és poder executar aquest projecte una vegada consensuat amb les entitats esportives ja que seran les que gaudiran de l'espai. Volem que sigui un procés molt participatiu i que tots hi estiguin involucrats; no volem imposar res".

Projecte d'un nou skatepark al parc del Pinaret

En aquest punt, Pleguezuelos també s'ha referit al projecte de l'skatepark que també compta amb l'opinió, participació i aportació dels propis usuaris i del qual ja se n'està redactant el projecte. Aquest estarà ubicat al parc del Pinaret i s'ha encarregat a l'arquitecte skater Pol Martin –que ha realitzat diversos treballs de disseny i execució d’skateparks de ciutats com Barcelona, Cunit o Igualada. La proposta inicial de la regidoria es va presentar el passat 20 de juny a l'Ateneu Juvenil, on es van recollir els interessos dels usuaris.

Comenta aquest article