Cultura

Interpretació

La polifacètica actriu cambrilenca Marina Campos participa a la nova pel·lícula «HollyBlood»

Aquesta comèdia romàntica, el seu nou curtmetratge i l'aparició en sèries com «Bienvenidos a Edén» o «Las invisibles», la qual s'estrenarà a finals d'any, són els darrers projectes de l'actriu

Per Maria Vidal

L'actriu Marina Campos a la presentació del film «HollyBlood»
L'actriu Marina Campos a la presentació del film «HollyBlood» | Cedida

L'actriu cambrilenca Marina Campos Albiol surt en una seqüència de la pel·lícula HollyBlood, que arriba aquest divendres a les sales de cinema. Es tracta d'una comèdia romàntica protagonitzada per l'actor Óscar Casas que, a la vegada, ret homenatge i parodia una coneguda saga de vampirs. El rodatge del film es va realitzar fa un any a València, on s'ha gravat gairebé la totalitat del llargmetratge. 

Campos destaca que és una "pel·lícula divertida i adolescent" i que al rodatge "hi havia molt bon rotllo, ens ho vam passar molt bé". L'actriu cambrilenca inicialment havia de sortir en dues escenes, i així es van filmar, però finalment, "per aquestes coses que passen al cine", a la versió final només apareix en una de les seqüències. Aquesta setmana, tot l'equip interpretatiu, directiu i de producció de HollyBlood han dut a terme la corresponent promoció. La pel·lícula es va preestrenar aquest dimarts a les sessions de cinema d'estiu del Parque de la Bombilla de Madrid. La producció està aixecant una gran expectació, ja que, com afirma Marina Campos, "l'Óscar Casas és un actor molt mediàtic, i s'ha fet molt de soroll en la promoció". Així mateix, la cançó oficial de HollyBlood, titulada Superextraño, va a càrrec de la banda madrilenya K!ingdom. Una altra part important de la difusió de la cinta són les xarxes socials, on la pel·lícula també s'està popularitzant. D'aquesta manera, després de l'estrena a la cartellera i si funciona a la gran pantalla, HollyBlood es podria veure més endavant a plataformes de streaming.

Marina Campos juntament amb l'actor Óscar Casas, protagonista de HollyBlood
Marina Campos amb l'actor Óscar Casas, protagonista de la pel·lícula «HollyBlood» (Foto: Cedida)

El seu paper a la sèrie «Las invisibles» de Paramount, un projecte que té "moltes ganes que surti"

Marina Campos no passa per alt que són "anys durs pel cinema" però, més enllà de la seva participació a HollyBlood, l'actriu cambrilenca ha format part d'altres projectes cinematògrafics o de la petita pantalla. És el cas de Las invisibles, una sèrie que es va gravar a Barcelona al llarg del passat mes de juny i que està prevista que vegi la llum a finals d'aquest any, a la plataforma Paramount+. És una idea d'Héctor Lozano, conegut per ser el creador de la popular sèrie Merlí, així com de la seva sequel·la Merlí: Sapere Aude. Las invisibles està dirigida per Lozano juntament amb Menna Fité, i Marta Díaz a la segona unitat de rodatge. Campos explica que és "una sèrie coral on totes les protagonistes són dones", amb un elenc encapçalat per Lolita Flores, María Pujalte i Elena Irureta. Totes elles, així com les altres actrius que completen el repartiment, interpreten a dones de la neteja d'hotels i pisos turístics de la Costa Brava, de manera que "cadascuna té les seves trames, però el fil conductor és aquest". La cambrilenca participa en la trama d'una de les protagonistes, encarnant un paper important per aquest personatge.

"És un argument molt bonic, i el meu personatge també", assegura Campos. "Té molta llum, sempre diem que tant de bo hi haguessin més Laures al món", diu, sent aquest el nom del personatge que interpreta a Las invisibles. "És una sèrie femenina però amb personatges amb moltes contradiccions, de diferents edats i cultures, molt variopintas", relata, al mateix temps que manifesta que té "moltes ganes que surti la sèrie".

En aquest sector, "el més important és anar treballant"

Marina Campos també apareix en una seqüència de la sèrie Bienvenidos a Edén, estrenada a Netflix a principis de maig. En poc temps, es va convertir en la número u de la plataforma a Espanya i a nivell mundial. En aquesta línia, l'actriu declara que "les plataformes estan ajudant a què hi hagi més feina al sector". Per aquest motiu, tot i que la seva gran il·lusió és "que em donin un paper protagonista" valora també els papers 'petits' en els quals darrerament està treballant. "En interpretació sempre diem que no existeixen papers petits, perquè al final també és igual de difícil que et donin papers petits. El més important és anar treballant i anar fent", apunta. La versatilitat de l'artista cambrilenca també passa per dirigir les seves pròpies produccions. Actualment es troba escrivint el guió del seu proper curtmetratge, el qual espera poder rodar abans d'acabar l'any.

L'actriu Marina Campos juntament amb altres membres de l'equip directiu i interpretatiu de HollyBlood, en la seva presentació
L'actriu Marina Campos juntament amb altres membres de l'equip directiu i interpretatiu de «HollyBlood», en la seva presentació (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article