Esports

Rem

L'equip veterà femení del Club Rem Cambrils assoleix la 3a posició a la Lliga de Llagut Català (Conté galeria fotogràfica)

La resta d'equips del club de rem cambrilenc han aconseguit posicions en la zona mitjana-alta de la mateixa lliga

Per Antoni Font

L'equip Veterà Femení a la tercera posició del podi de la XIX Lliga Catalana de Llagut
L'equip Veterà Femení a la tercera posició del podi de la XIX Lliga Catalana de Llagut | Antoni Font

La platja de "Sa Caleta" de Lloret de Mar va ser l'escenari de la quarta i última regata de la XIX Lliga Catalana de Llagut, aquest passat diumenge 17 de juliol. La competició estava organitzada pel Club Rem Pescadors conjuntament amb la Federació Catalana de Rem i va comptar amb la participació d'un total de 20 clubs amb 53 equips inscrits, incloent en aquesta ocasió i en qualitat de club convidat tres tripulacions del Club de Remo de València. En aquesta darrera regata de lliga, el Club Rem Cambrils va poder participar-hi amb només tres equips: el Veterà Masculí, el Veterà Femení i l'Absolut Femení.

En aquesta ocasió els resultats obtinguts en les proves cronometrades van ser una mica descoratjadors, sobretot si es té en compte la qualitat i el potencial de cadascuna de les tripulacions que van conformar els equips participants. L’equip Veterà Masculí va finalitzar la prova cronometrada en vuitena posició d’un total de 14 equips participants, classificant-se per a disputar la Final B. Pel que fa a l’equip Veterà Femení, va obtenir la novena posició de la prova cronometrada d’un total de 14 equips participants, quedant relegada a disputar la Final C. Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el cinquè millor temps de la crono d’un total de sis equips participants classificant-se per disputar la Final B.

Tercera, segona i primera posició a la final de la regata

L’equip Veterà Masculí (Final B) va aconseguir entrar en tercer lloc amb un temps de 06:03,83 min. L’equip Veterà Femení (Final C) va entrar en segona posició, amb un registre de 07:12,97 min. La categoria d’Absolut Femení (Final B) va aconseguir la primera posició, amb un temps total de 11:46,86 min. En finalitzar la competició, es va fer el corresponent lliurament de trofeus a cadascun dels equips guanyadors.

Classificació general de la Lliga

Tot i els discrets resultats obtinguts en aquesta última regata de lliga, l’equip Veterà Femení, gràcies als punts acumulats pels excel·lents resultats obtinguts en les anteriors regates i al fet de la combinatòria de resultats dels equips participants a la Final A, va aconseguir quedar en tercera posició de la lliga amb la suma d'un total de 67 punts obtinguts. Segons indiquen des del club, és un "merescut premi al balanç de resultats obtinguts i a l’esforç i dedicació de cadascuna de les components d'aquest excepcional equip. Enhorabona!". 

Resultats dels equips del Club Rem Cambrils a la classificació general de la Lliga:

  • Veterà Femení 3a posició de lliga amb 67 punts.

  • Veterà Masculí 7a posició de lliga amb 53,125 punts.

  • Absolut Femení 4a posició de lliga amb 68 punts.

  • Absolut Masculí 5a posició de lliga amb 32 punts.

  • Cadet Masculí 4a posició de lliga amb 34 punts.

  • Infantil / Mixt 6a posició de lliga amb 18 punts.

Des del Club Rem Cambrils també volen donar l’enhorabona a tots els equips que ha aconseguit un merescut podi en aquest campionat de lliga.

Una sensació agredolça a la temporada de lliga 2022

Tot i obtenir un podi amb la tercera posició de lliga de l’equip Veterà Femení i la resta d’equips posicions en la zona mitjana-alta de la lliga, des del Club Rem Cambrils creuen que, comparativament amb l'anterior temporada, els resultats obtinguts en conjunt podrien ser millors. Tot i així, estan satisfets pel compromís, esforç, treball i dedicació de cadascun dels vogadors i vogadores, equip tècnic i, per sobre de tot, pel suport incondicional rebut per la totalitat de socis i sòcies del Club Rem Cambrils. Això els anima a continuar esforçant-se per millorar i entregar-se al màxim amb l'objectiu de participar en la propera lliga amb la mateixa il·lusió. 

Acabada la XIX Lliga Catalana de Llagut, la propera cita del Club Rem Cambrils serà al Reial Club Marítim de Barcelona, on tindrà lloc el XXVII Campionat de Catalunya de Llagut, durant el transcurs dels dies 30 i 31 de Juliol.