Informació general

Es fan els primers passos per a la redacció de l'estudi informatiu de la carretera de Misericòrdia

Per Redacció



Imatge d'arxiu de la carretera de Misericòrida
GISA ha adjudicat recentment la redacció de l’estudi informatiu i l’estudi d’impacte ambiental del condicionament de la carretera TV-3141 entre Reus i Cambrils, per un import de 59.241 euros. Es preveu que aquests estudis s’enllesteixin el segon semestre del proper any, de manera que s’iniciï el procés d’informació pública durant el 2008. Les obres suposaran una inversió de 7 milions d'euros.
 
La carretera TV-3141 enllaça les poblacions de Reus i Cambrils, i habitualment s'hi registra un trànsit intens, ja que permet l’accés a diferents instal·lacions esportives, zones industrials i a l’àrea de platges des de Reus. Actualment, s’hi està duent a terme la millora de la senyalització i renovació de les barreres de seguretat al llarg de la via.
 
La redacció de l’estudi informatiu i l’estudi d’impacte ambiental que es va adjudicar la setmana passada inclou el condicionament general de la TV-3141 entre els municipis de Cambrils, Vinyols, Riudoms i Reus, per tal de millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit a la zona.L’actuació s’iniciarà a l’encreuament d’aquesta via amb l’N-340 a Cambrils i s’estendrà al llarg de 7’6 quilòmetres fins a arribar al nucli urbà de Reus, prop del santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia.
 
Els treballs comportaran l’eixamplament de la carretera, que passarà dels 7 metres d’ample actuals als 10 metres d’ample, amb dos carrils de 3,5 metres i dos vorals d’1,5 metres.
A més, se suavitzaran els revolts de la via i es reordenaran els accessos i els encreuaments al llarg de la carretera, la qual cosa permetrà augmentar la seguretat en les entrades i sortides dels vehicles, així com en les maniobres de gir, tant a esquerra com a dreta. En aquest sentit, es construirà una nova rotonda a la intersecció amb la carretera de Riudoms, la TV-3142. L’actuació es completarà amb la millora del drenatge i la senyalització horitzontal i vertical.

Comenta aquest article