Informació general

Els hotels de Salou, Cambrils i La Pineda assoleixen una ocupació del 81% durant la primera quinzena de juny

Per Redacció



Aspecte que oferia ahir a la tarda la platja del Regueral de Cambrils
L’ocupació als establiments hotelers de la Costa Daurada central durant la primera quinzena del mes de juny ha estat la mateixa que la registrada en el mateix període de la temporada anterior, segons s’indica a les dades elaborades per l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada. Aquest estudi diu que durant els primers quinze dies de juny, l’ocupació als establiments hotelers de Salou, Cambrils i La Pineda, va ser del 81 %, idèntic percentatge que al 2006, però amb el total de places hoteleres de les que disposa la zona obertes, és a dir, les 44.935 que tenen en conjunt les tres poblacions.
 
L’estudi de l’Observatori indica també que durant la primera quinzena de juny s’ha superat el mig milió de pernoctacions, concretament han estat 548.208 estades. En xifres concretes, als hotels de Salou, Cambrils i La Pineda s’hi han allotjat durant els primers quinze dies un total de 110.936 turistes que han realitzat una mitjana de 4,9 dies d’estada.
 
Pel que fa a la procedència dels visitants que han triat la zona central de la Costa Daurada, cal destacar que seguint la tendència d’anteriors temporades durant el mes de juny, només un 23 % eren procedents de diversos indrets de l’Estat espanyol. Els 77 % restant eren arribats des de diferents punts d’Europa, principalment Gran Bretanya (56 %); Rússia (10%), França (5 %); Irlanda (5 %). Destaca també a les estadístiques, una petita presència de turistes procedents de Portugal (1%).

Comenta aquest article