Informació general

Una vintena d'universitaris polonesos realitzaran pràctiques en establiments hoteleres del municipi

Per Redacció

Una vintena de joves polonesos realitzaran durant aquest estiu, pràctiques a establiments hotelers pertanyents a l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Així s'ha contemplat en el conveni de col·laboració que la patronal hotelera de la Costa Daurada central, ha firmat recentment amb l’Escola Universitària d’Economia de Katowice, de la ciutat de Katowice, a Polònia, que serà qui s’encarregarà d’organitzar les pràctiques dels seus alumnes als establiments de l’Associació Hotelera.

Aquesta Escola Universitària d’Economia té una rama especialitzada en Hosteleria i Turisme, i serà qui s’encarregarà d’organitzar les pràctiques dels seus alumnes als establiments de l’Associació Hotelera.

Aquesta és la primera ocasió en que l’Escola Universitària de Katowice firma un conveni d’aquestes característiques amb una patronal turística de l’Estat espanyol. Abans de fer-ho amb l’Associació Hotelera, l’Escola havia firmat convenis similars amb patronals turístiques de Grècia, Irlanda, França i Alemanya.

L’objectiu de les dues parts, segons la presidenta de l’Associació -Maria Eugènia Arbó- i per la responsable de relacions internacionals de l’Escola, la doctora -Ewa Piaskowska- és establir enguany una experiència pilot que pugui ampliar-se i potenciar-se de cara al futur.

Segons el conveni firmat entre les dues parts, els estudiants polonesos realitzaran estades als establiments hotelers de l’Associació durant un mínim de dos mesos. Aquestes pràctiques, seran coordinades per l’Associació que en tot moment, serà qui farà de mitjancer i tindrà cura de les diferents tramitacions i gestions amb els hotels interessats, per tal de facilitar l’estada dels estudiants polonesos a la Costa Daurada central.

Cal destacar també que segons el conveni, l’Escola d’Economia de Katowice es compromet a divulgar entre els seus alumnes la possibilitat de realitzar aquestes pràctiques a hotels de Salou, Cambrils i La Pineda i també, a aportar els estudiants. Mentre, l’Associació Hotelera, assumeix el compromís de facilitar les estades de pràctiques a hotels d’un mínim de tres estrelles.

Comenta aquest article