Informació general

Turisme de Cambrils posa en marxa per aquest estiu noves rutes guiades i itineraris turístics

Per Redacció



Una de les rutes que Turisme de Cambrils posa en marxa és farà en bicicleta pel litoral de ponent
Turisme de Cambrils posa en marxa per als mesos de juliol i agost diferents visites guiades pel municipi per tal de satisfer la demanda dels visitants i de la població.

Enguany, s'han ideat dos nous recorreguts: una nova ruta en bicicleta per la zona de Ponent i un nou itinerari amb trenet turístic que arribarà fins al Parc Samà, responent així a les demandes de transport per arribar al parc. Amb aquestes dues novetats, l'oferta de visites guiades s'amplia i ofereix un important ventall d'activitats. Els itineraris que es posaran en funcionament el proper 1 de juliol i fins al 31 d'agost són els següents: "la ruta del nucli antic" –que es farà tots els dimarts i dijous a partir de les 17 hores i amb sortida des del Patronat de Turisme– i que permetrà fer un recorregut pels carrers històrics de la vil·la, conèixer el museu agrícola i l'antic celler i degustar els productes típics i l'oli de Cambrils. La "ruta en bicicleta per Llevant" i la "ruta en bicicleta per Ponent" es faran tots els dilluns a partir de les 19 hores amb sortida des de l'Ajuntament i la "ruta del port", –els divendres a partir de les 19 hores i sortint des del Patronat de Turisme– per conèixer els racons del barri marítim i visitar la Torre del Port.

El trenet turístic farà recorreguts diaris amb sortida des de l'oficina central del Patronat, amb l'ajuda d'una locució en cinc idiomes que explicarà alguns dels principals atractius de la ciutat. Aquesta temporada també s'ha creat un carnet familiar per al trenet turístic, amb el què per 15 euros, dos adults i dos nens podran pujar fins a 5 recorreguts turístics. I una de les novetats d'enguany, el trenet turístic al Parc Samà –els dimarts i dijous amb sortida des del Patronat de Turisme a les 10 hores–, i en el què durant el trajecte una veu en off també explicarà en cinc idiomes les característiques i atractius d'aquest entorn.

L'objectiu de les visites és que tothom conegui Cambrils des de diferents punts de vista i per a tots els gustos. En aquest sentit, la regidora de Turisme en funcions –Anna López– explica que gràcies a l'èxit de les visites guiades de cada estiu, enguany s'han pogut ampliar amb aquesta varietat d'itineraris guiats, unes propostes diferents dirigides a tots els públics.

Comenta aquest article