Societat

Educació

Alumnes de 6è de primària l'escola Guillem Fortuny viatgen a Alemanya en el projecte Erasmus Plus KA121

Nou estudiants i quatre mestres del centre van visitar el municipi de Kirchhain del 27 de juny al 2 de juliol

Per Redacció

El grup d'alumnes i mestres de l'escola Guillem Fortuny davant del museu Mathematikum de Gieben durant la seva estada a Alemanya
El grup d'alumnes i mestres de l'escola Guillem Fortuny davant del museu Mathematikum de Gieben durant la seva estada a Alemanya | Cedida

L'escola Guillem Fortuny ha aconseguit l'acreditació Erasmus Plus 2021-2027, un projecte que li permet desenvolupar el seu pla d'actuació en mobilitats de qualitat i cooperacions transfrontereres durant cinc anys. En el marc d'aquestes mobilitats, aprovades pel curs 2022-23, ja s'han realitzat 13 mobilitats al municipi de Kirchhain, a Alemanya. Un total de nou alumnes de sisè de primària i quatre mestres del centre cambrilenc van visitar escoles de primària i secundària d'aquesta localitat entre el 27 de juny i el 2 de juliol. 

El projecte Erasmus Plus KA121 té com a objectius principals treballar la inclusió de l'alumnat i millorar l'ensenyament i aprenentatge de la llengua anglesa. Així mateix, també treballa per un ús de bones pràctiques i nous mètodes en activitats i aprenentatges i fa incís en la sostenibilitat i responsabilitat ambientals, l'educació digital, la promoció del nostre entorn i municipi i la participació activa a la xarxa d'organitzacions Erasmus. 

Segons informen des de la direcció de l'escola Guillem Fortuny, l'experiència viscuda a Kirchhain va ser "molt enriquidora, inclusiva i inoblidable per tothom: alumnes mestres i famílies". 

Visita dels alumnes de l'escola Guillem Fortuny a l'Escola de Secundària Alfred-Wegener Schule Kirchhain
Els alumnes de l'escola Guillem Fortuny durant la seva visita a l'escola de secundària Alfred-Wegener Schule de Kirchhain (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article