Informació general

L'equip cambrilenc Les Barques aconsegueix la quarta posició en l'Open Raid Centre Miró de Mont-roig

Per Redacció

El passat dissabte 16 de juny es va celebrar a Mont-roig del Camp la tercera edició de l'Open Raid Centre Miró, un raid d'aventura d'iniciació. Enguany el raid està dins dels anomenats Open Raids X-Races, organitzats per la secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca, uns raids d'aventura organitzats arreu de Catalunya i que es caracteritzen per tenir un nivell baix o mig i que són fàcils tècnicament.

En el raid hi van participar un total de 36 equips vinguts de tot Catalunya, Aragó i Andorra i l'equip cambrilenc Grup Les Barques. El punt de sortida es va situar a la base de l'Estació Nàutica situada a la cala dels Àngels de Miami Platja. El primer tram de la prova va ser un circuit de 4 quilòmetres per la platja, entre sorra, aigua i roques que va portar als participants fins el centre del municipi on van haver de disputar una prova de patins de línia en un circuit de relleu ubicat al velòdrom d'aquest municipi. La primera part de la prova va finalitzar amb una cursa d'orientació.

La segona part del raid va ser la més dura, un tram de BTT fins al Coll de la Llena, i un sector trekking i finalment una prova de BTT des del Coll de la Llena fins a Miami Platja.

A Miami Platja els equips van realitzar novament una prova de cordes a la platja, un ràpel de 12 metres i una prova de caiac de mar.

L'equip cambrilenc va quedar en la quarta posició.

Comenta aquest article