Societat

Contes

«Orgull de ser com som», una sessió de contes per a la canalla en pro de la llibertat sexual i de gènere

Narracions ben diverses per fer entendre la canalla que cadascú és com és i cadascú ha de viure lliurement i a la seva manera

Per Berta Ruiz

Un moment de la sessió de contes, ahir a la tarda, al parc del Pescador
Un moment de la sessió de contes, ahir a la tarda, al parc del Pescador | Berta Ruiz

El parc del Pescador va acollir, ahir a la tarda, l'espectacle infantil titulat "Orgull de ser com som", a càrrec de Clara Gavaldà de la companyia Sgratta. L'acte –organitzat per l'àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils– estava emmarcat dins de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+. De fet, inicialment estava programat per al passat 27 de juny, però les previsions meteorològiques d'aquella jornada van propiciar el seu ajornament.

Ahir doncs, un nodrit grup de xiquets i xiquetes amb els seus pares i mares van poder gaudir d'una sessió de contes amb un clar missatge en pro de la igualtat i de la llibertat sexual i de gènere. A través dels contes, Clara Gavaldà va representar diverses històries com la de dos pingüins que conviuen junts al zoo de Nova York; unes ceres gegants que dibuixen de veritat o la història d'un ós valent que vol assemblar-se a la Rínxols d'Or. Narracions ben diverses per fer entendre la canalla que cadascú és com és i cadascú ha de viure lliurement i a la seva manera.

Comenta aquest article