Rem

El Club Rem Cambrils assoleix dos podis en la tercera regata de la Lliga Catalana de Llagut

El club cambrilenc va poder participar-hi amb cinc equips: veterà masculí, veterà femení, absolut masculí, absolut femení i cadet masculí

Per Antoni Font

Equip Absolut Femení Final A
Equip Absolut Femení Final A | Quim Guifré

Aquest passat diumenge 3 de juliol, el riu Ebre –al seu pas per la localitat de Flix– va ser l’escenari de la tercera regata de la XIX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Nàutic Flix, la Federació Catalana de Rem i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix, va comptar amb la participació de 19 clubs i amb un total de 48 equips inscrits. En aquesta tercera regata de lliga, el Club Rem Cambrils va poder participar-hi amb cinc equips: veterà masculí, veterà femení, absolut masculí, absolut femení i cadet masculí.

Proves cronometrades

En les proves cronometrades només les categories femenines –Absolut Femení i Veterà Femení– van poder classificar-se per a disputar les seves corresponents Finals A. En aquesta ocasió, l’equip Veterà Femení va obtenir el tercer millor temps amb un crono de 05:16,43 min. D’altra banda, l’equip Absolut Femení va finalitzar la crono amb el primer millor temps amb un registre de 08:17,99 min.

Pel que fa a les categories masculines, l’equip Veterà va aconseguir arribar en la 7a posició en la prova cronometrada, amb un temps de 05:03,69 min., el que només els va permetre classificar-se per disputar la Final B. D'igual forma va succeir amb la categoria Absoluta, aconseguint novament la 5a posició a la crono amb un temps de 07:55,88 min, classificant-se per disputar la Final B.

Pel que fa a l’equip (mixt) Cadet Masculí, var arribar en el 5è lloc de la crono, amb un registre de 02:54,90 min, sense opcions de poder disputar cap final ja que només s’havien inscrit un total de 5 equips en aquesta categoria.

Finals

D'acord i en línia amb l'aconseguit en les proves cronometrades, totes dues tripulacions femenines absoluta i veteranes varen assolir uns excel·lents resultats, aconseguint cadascuna d’elles entrar en primera posició en les seves respectives Finals A. Respecte a l’equip Veterà Masculí (Final B) va finalitzar la prova en 2a posició. L’equip Absolut Masculí (Final B) va aconseguir arribar en 1a posició.

Propera regata

El proper diumenge 17 de juliol a la Platja de “Sa Caleta” de Lloret de Mar tindrà lloc la que serà la 4a i última regata de la Lliga Catalana de Llagut 2022.