Cultura

Música

El concert solidari «Cambrils Batega: Rock & Cor» ja té el 80% de l'aforament complet

Un centenar de cantaires, acompanyats d’una banda de rock, uniran les seves veus en aquest projecte musical

Per Redacció

Imatge d'un dels assajos a la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil
Imatge d'un dels assajos a la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil | Cedida

El concert "Cambrils Batega: Rock & Cor" ja ho té tot a punt per omplir de música i solidaritat els Jardins del Parc Samà, aquest proper diumenge 10 de juliol, a les 22 hores. Un centenar de cantaires, acompanyats d’una banda de rock, uniran les seves veus en aquest projecte musical organitzat per la Coral Verge del Camí, l’Escola Municipal de Música (EMMC) i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils. 

En aquests moments l’espectacle ja té el 80% de l’aforament complet –es preveu arribar als 800 assistents–, amb un bon ritme de venda d’entrades que torna a mostrar la vessant més solidària de la gent, ja que cal recordar que el 100% dels diners recaptats es destinaran a la Fundació Fero (Recerca contra el Càncer) i la Fundació Miquel Valls (ELA, Esclerosi Lateral Amiotròfica).

Les entrades de platea col·laborativa (25 euros) ja s’han esgotat i ara només es pot comprar l’entrada general, que té un preu de 15 euros. Els tiquets es poden adquirir a la pàgina web www.entradium.com i també a la taquilla, el mateix dia del concert. També hi ha la possibilitat de col·laborar en el projecte fent una aportació a través de la Fila 0. L’obertura de portes serà a les 21 hores i el concert durarà uns 90 minuts aproximadament.  

Un concert solidari i de gran format

El projecte Cambrils Batega neix de la iniciativa de la Coral Verge del Camí que, després de dos anys amb poques actuacions musicals, va plantejar fer un concert de gran format i que a més fos solidari. De seguida s’hi van sumar l’Escola Municipal de Música i el Departament de Cultura del consistori cambrilenc, que organitzen conjuntament l’espectacle amb la col·laboració del Parc Samà, que cedeix un espai molt significatiu per la Coral Verge del Camí, i la Diputació de Tarragona. 

En les últimes setmanes els cantaires, d’entre 12 i 70 anys, s’han reunit en diverses ocasions per assajar el repertori musical que inclou temes mítics de rock i pop de grups com The Beatles, ABBA, Queen o Simon & Garfunkel. A més dels membres de la Coral Verge del Camí, l’actuació també compta amb la participació dels cors Adagio, Vivace i Vivace Cambra de l’Escola Municipal de Música i més de 30 cantaires a títol individual de poblacions com Riudoms, Tarragona, Reus o Vinyols. El director de la Coral Verge del Camí, Robert Faltus, s’encarrega de la direcció musical. Els cantaires estaran acompanyats d’un grup de rock format per Albert Galcerà (teclats), Georgi Olshanetsky (guitarra), Artemi Agràs (baix) i Francesc Martin París (bateria).   

Comenta aquest article