Esports

Pàdel

El Club Pàdel Cambrils acull el torneig Slam de la Federació Catalana de Pàdel

180 jugadors van competir en les sis categories que es van disputar des del 26 de juny al 3 de juliol

Per Maria Vidal

Alguns dels participants al torneig Slam amb membres del Club Pàdel Cambrils
Alguns dels participants al torneig Slam amb membres del Club Pàdel Cambrils | Cedida

Les instal·lacions del Club Pàdel Cambrils van ser l'escenari, del 26 de juny al 3 de juliol, del torneig Slam de la Federació Catalana de Pàdel, la qual pertany al Circuit Català. Un total de 180 jugadors van participar en les sis categories que es disputaven en la competició: 1a, 2a, 3a i 4a masculines i 1a i 3a femenines. Alguns dels esportistes que van jugar en la primera categoria masculina formen part del rànking català de Pàdel, en la qual hi ha jugadors del World Padel Tour. A més, el torneig va comptar amb la participació de molts membres del Club Pàdel Cambrils, així com de tots els seus entrenadors, que van competir en les diferents categories.

Pel que fa a la primera categoria masculina, la parella formada per Marc Quílez i Toni Bueno, jugadors del World Padel Tour, es va proclamar guanyadora, després de disputar la final contra Gerard Arnaldos i Pol Alsina. Albert Viñas, jugador i entrenador del club cambrilenc, també va competir en aquesta prova, entre d'altres jugadors de la província de Tarragona.

A la primera categoria femenina, les primeres classificades van ser Marina Guinart i Sandra Bellver, les quals van guanyar a Ainara Pozuelo i Lara Tena a la final. Cal destacar que Guinart és l'actual número 1 de Catalunya i que tant ella com altres de les esportistes participants a la competició pertanyen al World Padel Tour. En aquest cas, el Club Pàdel Cambrils va estar representat en aquesta primera categoria absoluta per Clara Gallardo, Ester Puntes, Aina Tremosa i Laia Carcellé, jugadores del club.

Marina Guinart i Sandra Bellver, primeres classificades de la primera categoria femenina al torneig Slam
Les jugadores Sandra Bellver i Marina Guinart, primeres classificades de la primera categoria femenina del torneig Slam (Foto: Cedida)

Les guanyadores de la tercera categoria femenina van ser Laia Llaó i Anna Llaó, després de competir a la final contra Esther Caire i Núria Barceló; mentre que Mario García i Gerard Pons van ser els primers classificats de la tercera categoria masculina, després de guanyar a Daniel Girbes i Oscar Estan. Per últim, Azer Kasumov i Àngel García es van proclamar guanyadors de la quarta categoria masculina, després d'una final disputada contra Fernando Cantillo i Arnau Domínguez.

Accés lliure al club per assistir als partits

Al llarg de la celebració del torneig, des del diumenge 26 de juny fins al diumenge 3 de juliol, el Club Pàdel Cambrils va oferir accés lliure perquè tothom pogués gaudir dels partits. Les competicions de primera categoria absoluta van començar dijous 30 de juny a la tarda, pel que fa a la masculina, i divendres 1 de juliol a la tarda, pel que fa a la femenina. Les semifinals es van disputar dissabte 2 de juliol a la tarda, mentre que les finals es van celebrar diumenge 3 al matí. 

El Club Pàdel Cambrils acollirà altres tornejos al llarg de l'estiu. El primer és el Men Cup, el qual tindrà lloc entre el 21 i el 24 de juliol i també hi participaran tres categories. El dissabte 30 de juliol es jugarà el Mojito Cup II, i el cap de setmana del 12, 13 i 14 d'agost es disputarà el Lady Cap. D'altra banda, el 27 d'agost tindrà lloc el Mojito Cup III, el darrer torneig Mojito de l'estiu.

Comenta aquest article