Informació general

Esports

La regidoria d'Esports preveu recuperar la Festa de l'Esport de cara al proper mes de setembre

La portaveu d'ERC, Camí Mendoza, va qüestionar a la regidora d'Esports per què no es convocava aquest reconeixement públic a les entitats esportives

Per Berta Ruiz

Imatge de la darrera Festa de l'Esport, celebrada el febrer de 2019
Imatge de la darrera Festa de l'Esport, celebrada el febrer de 2019 | Berta Ruiz

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils té previst recuperar la celebració de la Festa de l'Esport de cara al proper mes de setembre –en una data encara per concretar–. Així ho anunciava la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, a la sessió plenària del passat 27 de juny. Ho feia arrel d'una pregunta formulada per la portaveu d'ERC, Camí Mendoza, en la què li qüestionava els motius pels quals encara no s'havia convocat aquest esdeveniment. De fet, Mendoza va comentar que, darrerament, l'Ajuntament estava organitzant diferents recepcions a clubs esportius locals. "Des d'ERC ens sumem a felicitar la feina de qualsevol dels clubs, però a Cambrils tenim una gran quantitat d'entitats esportives que fan molt bona feina i que aconsegueixen molts bons resultats any rere any; tots ells són mereixedors del seu reconeixement públic".

Camí Mendoza (ERC): "Hi ha aquesta predisposició a fer les recepcions institucionals però no entenem perquè la regidora no ha estat capaç de convocar aquesta Festa de l'Esport ni abans de la pandèmia ni després"

La regidora d'ERC va recordar que el reconeixement públic que es feia a les entitats esportives, anys enrere, era la Festa de l'Esport. "Ara, veiem que hi ha aquesta predisposició a fer aquestes recepcions institucionals però no entenem perquè la regidora encara no ha estat capaç de convocar aquesta Festa de l'Esport ni abans de la pandèmia ni després. Li recordem que porta més de tres anys al govern i no n'ha convocat cap. Li preguntem per què o per quin motiu no convoca aquesta festa?" va afegir Mendoza.

Natàlia Pleguezuelos, regidora d'Esports: "Vam governar juntes durant dos anys –en pandèmia– i mai em va dir ni va posar en dubte perquè no es feia la Festa de l'Esport"

En resposta a aquestes crítiques, Natàlia Pleguezuelos va replicar a Mendoza que: "vam governar juntes durant dos anys –en pandèmia– i mai em va dir ni va posar en dubte perquè no es feia la Festa de l'Esport. Vostè mateixa va viure les conseqüències d'aquesta pandèmia. Ara que sembla que tornem a una certa normalitat, ja tenim data per a la Festa de l'Esport. Ja anunciarem la data concreta, però segurament serà cap al mes de setembre". D'altra banda, sobre les recepcions als diferents clubs, Pleguezuelos va manifestar que "s'estan fent aquestes recepcions a les entitats esportives perquè aquest govern, com sempre, les recolza. Els clubs estan aconseguint molts mèrits aquesta temporada i, des de l'Ajuntament se les vol felicitar per aquestes fites i pel seu treball constant".

Comenta aquest article