Esports

Tir olímpic

Jesús Arribas del Club de Tir Olímpic Cambrils es proclama campió de Catalunya en la modalitat de Piñal Revólver

El tirador va obtenir bons resultats en les cinc modalitats del campionat d'armes històriques de retrocàrrega de Lleida en què va participar

Per Redacció

Jesús Arribas al Club de Tir Olímpic Lleida, on va tenir lloc el campionat d'armes històriques de retrocàrrega
Jesús Arribas al Club de Tir Olímpic Lleida, on va tenir lloc el campionat d'armes històriques de retrocàrrega | Cedida

El tirador Jesús Arribas del Club de Tir Olímpic Cambrils es va proclamar campió de Catalunya després d'obtenir el primer lloc en la modalitat de Piñal Revólver al campionat d'armes històriques de retrocàrrega organitzat pel Club de Tir Olímpic Lleida. Arribas va participar a la competició, celebrada el passat dissabte 2 de juliol, en unes altres cinc modalitats. Pel que fa a la modalitat Núñez de Castro Militar, el tirador cambrilenc va aconseguir un segon lloc, posicionant-se com a subcampió de Catalunya.

A la resta de modalitats en què va competir Jesús Arribas, anomenades Eloi Gonzalo, Martín Cerezo i Núñez de Castro Lliure, també va obtenir una bona classificació. Segons informen des de l'entitat cambrilenca, el temps de la jornada de la competició va ser molt favorable, però a les instal·laciones lleidatanes hi havia una temperatura excessiva que no va ajudar al bon funcionament de la competició. D'altra banda, des del Club de Tir Olímpic Cambrils també informen que al campionat hi va regnar el companyerisme i la concòrdia entre els participants, com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments.

El club cambrilenc vol felicitar al soci Jesús Arribas pels resultats que està aconseguint en aquests campionats, unes cites destacades al calendari de la Federació Espanyola. Així mateix, fa extensiva la felicitació al mateix club i a la ciutat de Cambrils, per situar-se a l'elit internacional en l'àmbit del tir olímpic.

Comenta aquest article